Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας
Ακαριαίος ο θάνατός του - Τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας
Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής στη Βασιλίσσης Σοφίας - Ακαριαίος ο θάνατός του - Τι συνέβη
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηροδότου, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο 50χρονος, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαριστεί απόλυτα τι ακριβώς συνέβη, επέβαινε σε μηχανή και συγκρούστηκε με δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί. Ο θάνατος του, ήταν ακαριαίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σχετικά μικρό χρόνο στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.
Οι οδηγοί των εμπλεκομένων οχημάτων συνελήφθησαν και αυτή την ώρα δίνουν καταθέσεις στους αστυνομικούς της τροχαίας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης βρέθηκε τσαντάκι με τα προσωπικά στοιχεία του θύματος.
Ήδη έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας από γειτονικά κτίρια σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες θανάτου του 50χρονου, ενώ οι δύο οδηγοί των οχημάτων στα οποία προσέκρουσε ο 50χρονος, θα κρατηθούν και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.