- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα κρατητήρια η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος μετά από μήνυση του ποινικολόγου
Επειδή έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει
Σύλληψη της 43χρονης ασκούμενης μετά από μήνυση του ποινικολόγου για διαρροή προσωπικών δεδομένων
Στα κρατητήρια φέρεται να βρέθηκε η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος μετά από μήνυση που επέβαλε ο γνωστός ποινικολόγος, τον οποίο είχε πριν από λίγες εβδομάδες καταγγείλει για ξυλοδαρμό και εξύβριση.
Σύμφωνα με το Star, η 43χρονη δικηγόρος συνελήφθη μετά από μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η οποία αφορά τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 43χρονη με τον γνωστό δικηγόρο και τα οποία η ίδια παρουσίασε κατά την πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.
Τι έχει καταγγείλει η 43χρονη για τον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο
«Υπήρχε γκρίνια γιατί δεν περνούσα καλά ούτε σε προσωπικό ούτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαμε επικοινωνήσει ότι θα πάμε στο γήπεδο. Αφού έχω διαμαρτυρηθεί ότι μόνο τον εαυτό του σκέφτεται, έρχεται με παίρνει από το σπίτι μου και πάμε στον αγώνα. Σχεδόν δεν μιλιόμασταν! Φεύγουμε από τον πρώτο αγώνα και πάμε στον δεύτερο. Προσπαθώ να του εξηγήσω τι δεν πάει σωστά στην επαγγελματική σχέση», έχει υποστηρίξει η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος και πρόσθεσε:
«Αφού του εξηγώ ότι έχω καταλήξει ένα δουλάκι, μου λέει “είσαι η μεγαλύτερη που υπάρχει. Που ήσουν ένα δικηγορικό τίποτα και σε τίμησα”. Οπότε ευθαρσώς του είπα “δεν σε χάλασε κιόλας”. Σηκώνει το χέρι του, με κοπανάει κανονικότατα. Κάποια στιγμή φτάνουμε στο γήπεδο αφού είχα κοπανηθεί αρκετές φορές. Τρώω ξύλο κανονικότατα, δεν αντιδράω καθόλου. Λόγω ηλικίας το υπομένω στωικά. Αν κάνω το λάθος και τον ακουμπήσω θα βρεθώ άσχημα μπλεγμένη. Παρκάρει το αυτοκίνητο, μου κοπανάει κανά δυο ακόμη και με τραβάει από την αριστερή πλευρά της κεφαλής μου. Πηγαίνει κοντοστέκεται σε ένα παγκάκι, ειδοποιεί κάποιον πιθανότατα τον αδερφό του. Η δε νύφη του δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο εκείνη την ημέρα.
» Μετά σηκώνω το τηλέφωνό μου να καλέσω αστυνομία. Και σηκώνεται και φεύγει κυρίως. Έρχεται η αστυνομία, βγαίνει ο αδερφός του έξω, προσπαθεί να παρεμποδίσει το έργο της αστυνομίας. Με έκανε ρεζίλι κι άλλο στον κόσμο. Καταγράφει η αστυνομία το συμβάν, ο αστυνομικός παρατηρεί ότι έχω μώλωπες και περιμένουμε να έρθει το περιπολικό. Πηγαίναμε αρχικά στο τοπικό τμήμα που δεν υπάρχει αρμόδιος να γίνει η διαδικασία. Μεταφερόμαστε στο ΑΤ του Πειραιά. Δεν υπήρχε δυνατότητα να με εξετάσει ο ιατροδικαστής. Πηγαίνω την επόμενη ημέρα και εξετάζομαι κανονικά που συνέταξε και το πόρισμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Τρίτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.