Ελλαδα

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και περιφερόταν στο σπίτι για 24-40 ώρες πριν αυτοκτονήσει

Τα στοιχεία που αναμένει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα έξω από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου καταγράφηκε το έγκλημα με νεκρή 60χρονη και νεκρό τον 36χρονο γιο της
Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε - Το σενάριο που μένει να επιβεβαιωθεί για το έγκλημα © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά από 24 με 40 ώρες αυτοκτόνησε

Επί τουλάχιστον 24-40 ώρες περιφερόταν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η νεκρή μητέρα του στην Ηλιούπολη, ο 36χρονος άνδρας που φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή του, αφού σκότωσε την 60χρονη γυναίκα.

Τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του εγκλήματος στην Ηλιούπολη
Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε - Το σενάριο που αναμένεται να επιβεβαιωθεί © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε

Το έγκλημα στην Ηλιούπολη φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει για τις αρχές, με τους αστυνομικούς να αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, της εξέτασης για πυρίτιδα στα χέρια του 36χρονου, αλλά και της σήμανσης, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις έως τώρα εκτιμήσεις τους.

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Αιφνιδίασε και πυροβόλησε τη μητέρα του

Η 60χρονη γυναίκα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, φαίνεται ότι έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο 36χρονος γιος της. Η ίδια καθόταν σε μια καρέκλα, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι ο γιος την αιφνιδίασε. Για τουλάχιστον μια ημέρα, ίσως και παραπάνω, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 36χρονος παρέμενε στο σπίτι. Περπατούσε δίπλα από τη σορό της μητέρας του, βυθισμένος στις δικές του σκέψεις. Εδώ και αρκετό καιρό εξάλλου, σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας αλλά και γείτονες τους, η συμπεριφορά του Γ. ήταν περίεργη. Οι καυγάδες με τη μητέρα του, φαίνεται ότι ήταν όλο και πιο συχνοί. Τι μπορεί να όπλισε το χέρι του και να πυροβόλησε τη μητέρα του, δεν μπορεί ακόμη να πει κανείς με σιγουριά. Το βέβαιο είναι, από τα έως τώρα δεδομένα, πως ο 36χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, σε σημείο κοντά στη νεκρή μητέρα του. Όμως, επειδή δεν πέθανε ακαριαία φαίνεται ότι κατάφερε να συρθεί μέχρι το διπλανό δωμάτιο, όπου ξεψύχησε.

Απομακρύνεται το σενάριο για τρίτο πρόσωπο στο σπίτι της Ηλιούπολης

Οι αστυνομικοί ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ένα τρίτο πρόσωπο στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Θερμοπυλών. Στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα και χρυσαφικά, συνεπώς το ενδεχόμενο ληστείας, φαίνεται να έχει απομακρυνθεί.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που αναμένονται σήμερα, θα απαντήσουν κάποια τελευταία ερωτήματα των ερευνητών του τμήματος Ανθρωποκτονιών και εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στις έως τώρα εκτιμήσεις, ο φάκελος της δικογραφίας αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα από τις αρχές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0hw8gb5pgzd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ