Ελλαδα

Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας: Γυναίκα έπεσε από το παράθυρο για να ξεφύγει από τον σύντροφό της

Ο δράστης συνελήφθη και στη συνέχεια ξαναπήγε στο σπίτι της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος μετά την επίθεση σε βάρος 47χρονης πρώην συντρόφου του - Η γυναίκα πήδηξε χωρίς καν να φορά τα παπούτσια της στον δρόμο.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία προκειμένου να γλιτώσει από τον σύντροφό της πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της © YouTube/screen shot

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος μετά την επίθεση σε βάρος 47χρονης πρώην συντρόφου του - Η γυναίκα πήδηξε χωρίς καν να φορά τα παπούτσια της στον δρόμο.

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Πάτρας.

Ένας 41χρονος συνελήφθη σε περιοχή του κέντρου της Πάτρας, διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, πήγε στο σπίτι της 47χρονης πρώην συντρόφου του και αφού πρώτα την απείλησε στην συνέχεια της επιτέθηκε και την έπιασε από τον λαιμό.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές, ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 41χρονο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο συλληφθείς είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με δικαστική απόφαση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει το ξύλο

Το συμβάν διαδραματίστηκε στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, όπου μια γυναίκα πήδηξε χωρίς καν να φορά τα παπούτσια της στον δρόμο για να γλιτώσει από τον σύντροφό της, ενώ μία φίλη της την περίμενε για να την βοηθήσει. 

Όπως αναφέρει το flamis, έντρομη η γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε, σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι μέσα στη νύχτα. 

0KAKOPOIHSH

Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο, φωνάζοντας «Βοήθεια, φωνάξτε την αστυνομία!». 

Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε. Συνελήφθη όμως χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ), τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο σούπερ μάρκετ. 

Επιτόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

Περιστατικά σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο

Πληθαίνουν ανάλογα περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Τρία περιστατικά που εμπίπτουν στον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας έγιναν σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο.

Ειδικότερα, στη Χαλκίδα, μία γυναίκα 67 ετών έκανε μήνυση σε βάρος του 25χρονου πρώην συντρόφου της εγγονής της, ο οποίος και την απείλησε τηλεφωνικά.

Στη Λαμία, μια γυναίκα 34 ετών έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, την κλώτσησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε και την εξύβριζε. Ο δράστης αναζητείται.

Στον Πύργο, μία 33χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι την έβρισε και την κλώτσησε. Η ίδια δήλωσε ότι θα μείνει προσωρινά στη θεία της στο Κατάκολο. Ο άντρας αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Τρεις συλλήψεις σε Λακωνία, Αμαλιάδα και Πάτρα

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις. Αστυνομικοί του Α.Τ. Ευρώτα στη Λακωνία συνελήφθη μία 34χρονη, μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της, ο οποίος υποστήριξε ότι προσπάθησε να χτυπήσει την 6χρονη κόρη τους. Τελικώς δεν το έπραξε, καθώς πρόλαβε να παρέμβει.

Στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί του ΑΤ. Ήλιδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου, κατοίκου Σιμόπουλου Αμαλιάδας, γιατί την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα έβρισε και την αδερφή της.

Τέλος στην Πάτρα συνελήφθη ένας 41χρονος, καθώς στις 22:45 της Πέμπτης φέρεται ότι απείλησε φραστικά και άσκησε βία στη σύζυγό του, τραβώντας την από το χέρι, μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ PLAY στην οδό Σισίνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ