- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στόχος της εμπρηστικής επίθεσης στου Ζωγράφου το ιδιωτικό σχολείο στην Ταξίλου;
Καταστράφηκαν πέντε σχολικά λεωφορεία, αυτοκίνητα και μηχανές
Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στόχος των δραστών να ήταν ιδιωτικό σχολείο
Το ενδεχόμενο διαμάχης ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και το ιδιωτικό σχολείο που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου, εξετάζουν οι αστυνομικοί μετά την εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα από την οποία καταστράφηκαν σχολικά λεωφορεία, οχήματα και μοτοσικλέτες.
Ζωγράφου - Εμπρηστική επίθεση: Στόχος ιδιωτικό σχολείο;
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείουν να έχει προκληθεί κάποιο επεισόδιο - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - που να οδήγησε στον εμπρησμό πέντε σχολικών λεωφορείων της συγκεκριμένης μονάδας, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες. Αυτό που προέκυψε από την έως τώρα έρευνα είναι πως οι δράστες βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη, πήγαν στην οδό Ταξίλου και περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα. Στη συνέχεια, με στουπιά, έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν ολοκληρωτικές καταστροφές στα οχήματα. Μάλιστα σε μια περίπτωση εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, κόπηκε το συρματόσχοινο του χειρόφρενου ενός οχήματος, το οποίο άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο σε μια κατηφόρα. Από πραγματική τύχη, δεν περνούσε κάποιος πεζός ή διερχόμενο όχημα και το όχημα, έπεσε πάνω σε άλλο ΙΧ όχημα που ήταν σταθμευμένο στην απέναντι πολυκατοικίας.
Οι εμπρηστικές επιθέσεις στου Ζωγράφου διαδέχονται η μία την άλλη
Η δράση των κουκουλοφόρων έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες με τις εμπρηστικές επιθέσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Η αστυνομία, για άλλη μια φορά δεν μπήκε στην Πολυτεχνειούπολη για να κυνηγήσει τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι έχουν δείξει να βρίσκονται ανεξέλεγκτοι καταστρέφοντας τις περιουσίες πολιτών. Στελέχη του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής υπηρεσίας με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν την καταγραφή των ζημιών. Όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν είχαν μεικτή ασφάλεια ή ασφάλεια πυρός ή για τρομοκρατική ενέργεια, δεν προβλέπεται να αποζημιωθούν, ανέφεραν αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες.
Οι καταστροφές είναι πρωτοφανής στην ήρεμη γειτονιά του Ζωγράφου με τους κατοίκους να ζητούν επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα με την αστυνόμευση της περιοχής.
Ποιο είναι το ιδιωτικό σχολείο που φέρεται να βρέθηκε στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων
Πρόκειται για τη Σχολή Κανάση, ιδιωτικό σχολείο που ιδρύθηκε το 1960 και λειτουργεί στου Ζωγράφου και την Αγία Παρασκευή, διαθέτοντας τάξεις από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο.
Διαβάστε περισσότερα → Ζωγράφου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.