- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοβαρό τροχαίο στον Σκαραμαγκά - Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου στον Σκαραμαγκά.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο όχημα επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αφού χρειάστηκαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Συνολικά, επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Με τη χρήση διασωστικής σειράς #απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας χωρίς αισθήσεις και μια τραυματισμένη γυναίκα από Ε.Ι.Χ. όχημα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου ύψος λίμνης Κουμουνδούρου. Επιχείρησαν 11 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 5, 2024
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκεστο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Αττικόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Στο μικροσκόπιο κτηνοτροφική μονάδα
Αναμένονται να κυμανθούν από 45 έως 60 λεπτά μετά τις 15:00
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Προειδοποίηση προς τους κατοίκους από τον πρόεδρο της κοινότητας
«Δεν λάβαμε ποτέ χρήματα» υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι
Σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα
Υψηλές θερμοκρασίες και την Τετάρτη, αλλά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
Αναλύονται κινητά και ψηφιακά δεδομένα
Κοινό όραμα για τη δημόσια διοίκηση του μέλλοντος
Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.