- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Το σπίτι μου είναι ένας τάφος»: είπε λιποθυμώντας μητέρα για την υπόθεση βιασμού της κόρης της
Ο 53χρονος κατηγορούμενος έσπευσε να την βοηθήσει, εισπράττοντας όμως την κατακραυγή των συγγενών
Θεσσαλονίκη: Ένταση και λιποθυμίες σε δίκη για υπόθεση βιασμού
Επεισοδιακά εξελίχθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η εκδίκαση υπόθεσης βιασμού ανήλικης με κατηγορούμενο τον εξ αγχιστείας θείο της.
Η μητέρα της φερόμενης ως παθούσας κατέρρευσε κατά την εξέτασή της από τους δικαστές και χρειάστηκε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό. «Το σπίτι μου είναι ένας τάφος ανοιχτός. Φοβάμαι για το παιδί μου, δεν τρώει, δεν θέλει να σπουδάσει», είπε, χτυπώντας το χέρι της στο βήμα του μάρτυρα όπου στεκόταν, λίγο πριν λιποθυμήσει.
Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου επικράτησε αναστάτωση και κατά την πτώση της γυναίκας, ο 53χρονος κατηγορούμενος έσπευσε να την βοηθήσει, εισπράττοντας όμως την κατακραυγή των συγγενών και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Αφού το δικαστήριο διέκοψε κατέρρευσε και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου (θεία της κοπέλας) που έπεσε κατά την έξοδό της από την αίθουσα, ενώ για την περίπτωσή της κλήθηκε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ με μηχανές.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 53χρονος, προσωρινά κρατούμενος, διώκεται για κατάχρηση ανηλίκου και βιασμού, πράξεις που τελέστηκαν το 2016 και το 2021, όταν η φερόμενη ως παθούσα ήταν 11 και 16 ετών. Η υπόθεση πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η κοπέλα αποκάλυψε στην μητέρα της τι είχε συμβεί (τον Αύγουστο του 2022). Είχαν προηγηθεί επισκέψεις σε ψυχολόγο επειδή η μητέρα διαπίστωσε χαρακιές στα χέρια της κόρης της, όπως κατέθεσε η ίδια. Η δίκη διεκόπη για το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Αρχές διερευνούν τα κίνητρα του
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Kάτοικοι καταγγέλλουν ότι μεγάλες εκτάσεις παραμένουν ακαθάριστες εν μέσω αντιπυρικής περιόδου
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Θα δοθεί στους γονείς του την Παρασκευή
Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών σχολιάζει την παραίτηση Κοκοτσάκη από το κόμμα Καρυστιανού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της κατοικίας
Συγκίνηση στη δημοτική αρχή Ηρακλείου κατά την επανατοποθέτηση του μνημείου του «Αρχάγγελου της Κρήτης»
Άμεση κινητοποίηση σε έδαφος και αέρα από την Πυροσβεστική
Δύο τραυματίες, ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων
Τι αφορούν τα δύο νέα αιτήματα
Οι τρεις φάσεις του εθίμου και ο συμβολισμός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.