Ελλαδα

Θλίψη στην Ιεράπετρα για τον 17χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα σε πίστα motocross

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άτομο πάνω σε μηχανή τύπου cross
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Giuseppe Patriarchi

Ιεράπετρα: Θανάσιμος τραυματισμός 17χρονου σε πίστα motocross - Πώς έγινε το δυστύχημα

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο 17χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοσχέδια πίστα motocross στην Ιεράπετρα.

Ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (27.1) ενώ προσπαθούσε με τη μοτοσυκλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyq5kycs02m1)

Πώς έγινε το δυστύχημα στην πίστα motocross με θύμα τον 17χρονο στην Ιεράπετρα

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο 17χρονος έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Οι φίλοι του - που παρακολουθούσαν την προπόνησή του - κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο στη θέση Περιστεράς, σε ελάχιστα λεπτά. Παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας να είναι επί ποδός για να φροντίσουν τα πολλαπλά τραύματα του 17χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyq2a612ibs1)

Ο 17χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο

Επειδή στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος, κλήθηκε η αναισθησιολόγος που υπηρετεί στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η κ. Σούλα Λουλάκη έσπευσε αμέσως εθελοντικά να διασωληνώσει το παλικάρι, προκειμένου να διακομισθεί στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο νεαρός κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου -λίγο μετά τις 20.00- την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο. «Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες, ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ