- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε καθηγήτρια σε σχολείο στο Ρέθυμνο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ
Ρέθυμνο: Μαθητής επιτέθηκε και χτύπησε καθηγήτρια στο μάθημα
Ακόμα ένα περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας και μάλιστα σε σχολικές εγκαταστάσεις σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Γυμνάσιο του Ρεθύμνου.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες απ΄την ΕΛΜΕ, μία καθηγήτρια σε Γυμνάσιο της πόλης, φέρεται να δέχτηκε χτύπημα στην κοιλιά εντός του σχολείου από μαθητή.
Η διεύθυνση του σχολείου καθώς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, παιδαγωγικά μέτρα και συμβουλευτική υποστήριξη ενώ στον μαθητή επιβλήθηκε και αυστηρή τιμωρία, για την πράξη του.
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου Μανούσος Μαραγκάκης ξεκαθάρισε πως έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα μέτρα με τη συνδρομή και του σχολικού ψυχολόγου, για την αποκατάσταση του κλίματος στο σχολείο προκειμένου να «επιστρέψουν μαθητές και εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους και σε ένα καλύτερο κλίμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.