- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέγαρα: Ο 4χρονος είχε ξανανοσηλευτεί μετά από ξυλοδαρμό από τον πατριό του
Τι υποστηρίζει η μητέρα για τη συμπεριφορά του 23χρονου
Ξυλοδαρμός 4χρονου στα Μέγαρα: Η μητέρα για τη συμπεριφορά του 23χρονου πατριού και την πρόσφατη νοσηλεία του παιδιού
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στο διασωληνωμένο το 4χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του στα Μέγαρα. Ο 23χρονος δράστης αναζητείται από τις αρχές, τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο 4χρονος πρόσφατα είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό.
Όπως έχει γίνει γνωστό, το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (10.1) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙΑΣ και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση, το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του σε νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά μετά από ξυλοδαρμό - Τι αποκαλύπτει η μητέρα του
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι η ίδια προέρχεται από τη Λαμία, όπου ζούσε μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, μέχρι που γνώρισε τον 23χρονο και «κλεφτήκανε». Τον τελευταίο καιρό ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού στο σπίτι του 23χρονου. Η 29χρονη μητέρα υποστήριξε ότι ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον 4χρονο, αλλά και στην ίδια. Πρόσφατα ο 4χρονος είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και πάλι μετά από βίαιο ξυλοδαρμό.
Ήδη είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει. Τα υπόλοιπα αδελφάκια του 4χρονου έχουν μεταφερθεί στο ίδιο νοσοκομείο με εισαγγελική εντολή, για την προστατευτική τους φύλαξη, όσο διαρκούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γιατρός μητέρα του το επανέφερε με ΚΑΡΠΑ
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 60 πυροσβέστες
Εκδηλώθηκε σε ορεινή περιοχή μακριά από οικισμούς - Στη μάχη και ελικόπτερο
Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η ανθρώπινη αμέλεια παραμένει η κύρια αιτία εκδήλωσης πυρκαγιών
Συλλήψεις σε Έβρο, Σουφλί και Φέρες - Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά τηλέφωνα
Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια που θα ισχύσουν από την Κυριακή
Η εικόνα της αγοράς σε τρεις μεγάλες φοιτητουπόλεις - Συμβουλές για ασφαλή αναζήτηση
Ισχυροί άνεμοι και βροχές προκάλεσαν εκατοντάδες περιστατικά - Σε επιφυλακή οι αρχές
Πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ από τη ΣΤΑ.ΣΥ
Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά - Σε επιφυλακή το Λιμενικό Σώμα ενόψει Σαββατοκύριακου
Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές και οι καταιγίδες από το μεσημέρι - Αναλυτική πρόγνωση
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Νέες βροχοπτώσεις το βράδυ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής
Στα 40.2 mm το ύψος βροχής στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας
Ο Γιώργος και ο Ανδρέας δύο εκ των τεσσάρων τιμητικά προσκεκλημένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.