Πρωτοχρονιά 2024: Αθήνα και Θεσσαλονίκη έτοιμες να υποδεχτούν το νέο έτος
Η συναυλία στο Σύνταγμα με Πορτοκάλογλου και Σάττι
Πρωτοχρονιά 2024: Αθήνα και Θεσσαλονίκη έτοιμες να υποδεχτούν το νέο έτος. Η συναυλία στο Σύνταγμα με Πορτοκάλογλου και Σάττι
Όλη η χώρα «φορά» τα γιορτινά της για να υποδεχθεί το νέο έτος. Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν την τιμητική τους και ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν εορταστικές συναυλίες που θα συντροφεύσουν μουσικά το πέρασμα στο 2024.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα
Η Αθήνα υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια εκρηκτική μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο μοναδικοί καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους.
Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».
Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη «Yenna» της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.
Λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας θα δώσει σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου.
Την ίδια ώρα, η Βαρβάκειος Αγορά θα μετατραπεί στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor με καταξιωμένους DJ και παραγωγούς που θα μοιράσουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.
Η αλλαγή του έτους στην Θεσσαλονίκη
Στην Πλατεία Αριστοτέλους, ο κόσμος αφήνει φαναράκια που ανεβαίνουν στον ουρανό. Όπως λένε, κάθε φαναράκι και μία ευχή. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Στο κέντρο της συμπρωτεύουσας έχει διοργανωθεί μεγάλο πάρτυ, με παραδοσιακούς χορούς, μουσική και με αυτό τον τρόπο οι Θεσσαλονικείς θα αποχαιρετήσουν το 2023.
Πηγή: ertnews
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πού εντοπίζονται αυξητικές τάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.