Ελλαδα

Τραγωδία στα Τέμπη, φωτιές, πλημμύρες - Ανασκόπηση του 2023 μέσα από ένα βίντεο λίγων λεπτών

Δείτε το βίντεο της ομάδας Up Stories

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφίες από την τραγωδία στα Τέμπη, τις καταστροφικές φωτιές του φετινού καλοκαιριού και τις πλημμύρες στη Θεσσαλία
Ανασκόπηση 2023: Βίντεο με τα μεγάλα γεγονότα του έτους © Youtube / Up Stories

Ανασκόπηση 2023: Τραγωδία στα Τέμπη, πλημμύρες, φωτιές και καύσωνας σε βίντεο λίγων λεπτών 

Το 2023 σημαδεύτηκε από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη και μεγάλες καταστροφές. Οι εικόνες από τα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας, χιλιάδες στρέμματα γης που έγιναν στάχτη στον Έβρο, στιγμάτισαν το έτος που φεύγει. Η ομάδα Up Stories συγκέντρωσε τα μεγάλα γεγονότα σε ένα βίντεο λίγων λεπτών. 

Όπως σημειώνει η ομάδα Up Stories δημοσιεύοντας το βίντεο που ακολουθεί στο Youtube: «Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς ήταν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με συνολικά 57 νεκρούς εκ των οποίων τα περισσότερα θύματα ήταν νέα σε ηλικία καθώς επέστρεφαν για τις σπουδές τους στη Θεσσαλονίκη από το τριήμερο της Αποκριάς.

» Το καλοκαίρι στιγματίστηκε από τις ακραίες υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ που σημειώθηκαν στη χώρα μας και στη συνέχεια από τις μεγάλες φωτιές σε Ρόδο, Αττική και Έβρο. Με την τελευταία να χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη σε έκταση στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.

» Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας βιβλικών καταστροφών καθώς η κακοκαιρία Daniel προκαλεί αρχικά τεράστιες καταστροφές στην πόλη του βόλου και στη συνέχεια μετατρέπει τον κάμπο της Θεσσαλίας, μέρος της πόλης της Λάρισας καθώς και τα χωριά Παλαμάς, Βλοχός και Μεταμόρφωση σε μια απέραντη λίμνη ενώ η Λίμνη Κάρλα πενταπλασιάζει το μέγεθος της με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα να είναι μέχρι και σήμερα κάτω από το νερό.

» Τη χρονιά που πέρασε πολλά ήταν και τα βίντεο μας που αγαπήσατε και κατάφεραν εκατοντάδες χιλιάδες views και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό». 

Δείτε το βίντεο - ανασκόπηση του 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY