Ελλαδα

Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο

Οι χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία του στη μεγάλη οθόνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο
Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο με ένα συγκινητικό βίντεο © Facebook/Finos Film

Μιχαλακόπουλος: Η Φίνος Φιλμ τον αποχαιρετά με ένα βίντεο - Οι χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία του στη μεγάλη οθόνη

Ο μεγάλος θεατράνθρωπος Γιώργος Μιχαλακόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και η Φίνος Φιλμ μέσα από μία αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της λέει το δικό της αντίο στον μεγάλο δάσκαλο.

Στο βίντεο είναι συγκεντρωμένες οι χαρακτηριστικές στιγμές του από την πορεία του στη μεγάλη οθόνη. Στην ανάρτησή της η Φίνος Φιλμ έγραψε: «Ένας σπουδαίος ηθοποιός, δάσκαλος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, «έφυγε» σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών, αφήνοντας ένα πραγματικά δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτισμό μας. Με τεράστια θεατρική διαδρομή και βαθύ καλλιτεχνικό ταλέντο, μας χάρισε μεγάλες ερμηνείες με ποιότητα και ήθος. Στον κινηματογράφο θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον γλυκύτατο ποιητή Φανφάρα από την ταινία «Ξύπνα Βασίλη» (1969).

Μια βαθιά υπόκλιση σήμερα μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Αντίο δάσκαλε.
"Τι είναι ταλέντο ούτε τώρα το ξέρω. Αισθανόμουν όμως καλά και ήξερα ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Αφιερώθηκα και προχώρησα"».

Ένας σπουδαίος ηθοποιός, δάσκαλος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, «έφυγε» σήμερα από κοντά μας σε...

Posted by Finos Film Official on Saturday, December 16, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ