- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Του καρφώθηκε στον μηρό φωτοβολίδα - Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο
Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Του καρφώθηκε στον μηρό φωτοβολίδα
Σοβαρότατα τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αστυνομικός, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ αντρών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, εξωτερικά του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης (7/12).
Ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου, την ώρα του ντέρμπι.
Σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός
Η φωτοβολίδα καρφώθηκε στον μηρό του και παρέμεινε εκεί επί ώρα, με τον αστυνομικό να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία και κατα πληροφορίες χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο.
Στο νοσοκομείο έχουν μεταβεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και οι υπουργοί Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.
Διακόπηκε ο αγώνας
Λόγω των επεισοδίων, αρχικά υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι, ενώ στη συνέχεια ο αγώνας διεκόπη οριστικά.
Στην επίθεση που δέχθηκαν, οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα μέσα στο "Μελίνα Μερκούρη".
Όταν έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού, στην Κατεχάκη επικράτησε αναβρασμός. Εστάλησαν δυνάμεις για ενίσχυση των ΜΑΤ που ήταν στο γήπεδο, με εντολή για προσαγωγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η αστυνομία δεν επέτρεψε σε κανέναν να φύγει από το γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν να φύγουν γυναίκες και παιδιά.
Παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιούνται δεκάδες προσαγωγές με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες των επεισοδίων και ειδικότερα το άτομο που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχώρησε περί τα μεσάνυχτα, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες δημοσιογράφοι και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο γήπεδο επί ώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.