Ελλαδα

Kaizen Gaming: Οι λόγοι που αναδείχθηκε ως ένα από τα Best Workplaces in Europe για το 2023

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, οφείλεται τόσο στην αφοσίωση της εταιρείας στις αξίες της, όσο και στους ανθρώπους της

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming αναγνωρίστηκε ως Best Workplace in Europe και ως 5ος καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα για το 2023

Το εργασιακό περιβάλλον από πολλούς εργαζομένους κρίνεται ως ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής απασχόλησης. Όταν το περιβάλλον εργασίας είναι καλό, τότε οι εργαζόμενοι εξελίσσονται αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους και την ίδια στιγμή η εταιρία εξελίσσεται μαζί με αυτούς. Ανάμεσα στα υπεράριθμα πλεονεκτήματα, είναι η καλή ψυχολογία των εργαζομένων, η διευκόλυνση των κινήτρων τους, η αύξηση της συνεργασίας, της επικοινωνίας και του team spirit, καθώς και πολλά άλλα. Ένα τέτοιο φωτεινό παράδειγμα εργασιακού περιβάλλοντος, δίνοντας χώρο και φωνή στους εργαζομένους τους και συμβάλλοντας στην κοινωνία στο σύνολό της, είναι η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρεία και μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρίες παγκοσμίως. Σήμερα, έχει παρουσία σε 14 αγορές με τα Brands Stoiximan και Betano, που διαχειρίζεται, ενώ έως το 2026 στόχος της είναι να αναπτυχθεί συνολικά σε 26 χώρες.

Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρεία 

Πρόκειται για μια εταιρία που ενώ μοχλός της είναι η τεχνολογία, προτεραιότητά της είναι ο άνθρωπος και έτσι γίνεται λόγος για πραγματική και ουσιαστική εξέλιξη. Μία ισχυρή απόδειξη ότι η Kaizen Gaming βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες είναι ότι νωρίτερα μέσα στο έτος, διακρίθηκε ως μια από τις top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα και #2 Best Workplace στην Πορτογαλία, από τον οργανισμό Great Place to Work. Οι διακρίσεις όμως δε σταματούν εδώ, αλλά περνούν τα εγχώρια σύνορα και «ταξιδεύουν» στην Ευρώπη. Τον Σεπτέμβριο του 2023 οι παραπάνω αναγνωρίσεις οδήγησαν στην ανάδειξη της Kaizen Gaming ως ένα από τα Best Workplaces in Europe 2023.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, οφείλεται τόσο στην αφοσίωση της εταιρείας στις αξίες της, όσο και στους ανθρώπους της. «Πιστεύω πως είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που έφεραν την Kaizen Gaming στη θέση που βρίσκεται σήμερα», αναφέρει η Φωτεινή, Payments Product Specialist. Η κουλτούρα της ομαδικότητας, της συνεργασίας και του πάθους για συνεχή εξέλιξη, ακολουθεί την εταιρεία από την ίδρυσή της έως σήμερα. Με βασική αξία αυτή του #oneteam, οι Kaizeners, παλιοί και νεότεροι, έχουν κοινούς στόχους και συνεργάζονται αποτελεσματικά για να τους πετύχουν.

Kaizen Gaming

Τα HeadQuarters της εταιρείας, το Kaizen Campus, που βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής αρκούν για να καταλάβει κανείς τι εστί Kaizen Gaming. To κυκλικό design του κτιρίου είναι πρωτοποριακό, δεν έχει οριοθετημένο τέλος και αντανακλά τη συνεχή εξέλιξη που έχει ως στόχο η εταιρία, που στην ιαπωνική γλώσσα είναι «Kaizen». O υπερσύγχρονος χώρος γραφείων θέτει νέα standards στον χώρο εργασίας και προσφέρει στους Kaizeners μια μοναδική εργασιακή εμπειρία.

Kaizen Campus

Ταυτόχρονα, το πολυπολιτισμικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την προώθηση της διαφανούς και συνεχούς επικοινωνίας σε όλα τα levels και μεταξύ των τμημάτων, έχουν βοηθήσει ώστε να μην υπάρχουν σύνορα στην συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας. Σε αυτό συμβάλλουν τα open space γραφεία για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, με αποτέλεσμα την προώθηση της συνεργασίας και της καινοτομίας και τη δημιουργία coworking ευκαιριών. Στα ελάχιστα ιδιωτικά γραφεία που χωρίζονται με γυάλινες επιφάνειες και στα meeting rooms, δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω διαχωρισμού π.χ. στόρια ή κουρτίνες, ενισχύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη διαφάνεια και την αμεσότητα. Έτσι, κανένα meeting δε λαμβάνει χώρα «πίσω από κλειστές πόρτες». Μάλιστα, ήδη ανακατασκευάζονται πολλά από τα γραφεία της εταιρείας ανά τον κόσμο, με στόχο να έχουν όλοι οι Kaizeners seamless εμπειρία στον χώρο εργασίας τους. Γιατί όπως λέει και ο Γιάννος, Head of Trading Operations «μια ομάδα πετυχαίνει όταν υπάρχει διαφάνεια».

Find out what makes us one of the Best Workplaces in Europe!

Στην Kaizen Gaming όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν ελεύθεροι να εκφραστούν. Όλοι οι άνθρωποι της Kaizen Gaming είναι #oneteam: δουλεύουν μαζί χωρίς να τους σταματούν τα σύνορα και τα διαφορετικά τμήματα, αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα χωρίς διακρίσεις και στερεότυπα και βιώνουν μαζί τις επιτυχίες και τις προκλήσεις με αίσθημα συμπερίληψης. «Μια ομάδα πετυχαίνει όταν όλοι αισθάνονται ότι ανήκουν σε αυτή, και νιώθουν ότι προσφέρουν κάθε μέρα», λέει η Ισμήνη, Head of Operational Excellence.

Η ανάδειξη της Kaizen Gaming σε Best Workplace in Europe έγινε βάσει έρευνας και αξιολόγησης με τη βοήθεια του οργανισμού Great Place to Work, στην οποία απάντησαν οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming ανώνυμα. Ανάμεσα στα σημαντικά αποτελέσματα που ξεχώρισαν ήταν ότι υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, το φύλο και την ηλικία με υψηλά ποσοστά που αγγίζουν το 97% και ότι οι Kaizeners μπορούν να είναι ο εαυτός τους στο γραφείο, τόσο που θα σύστηναν ανεπιφύλακτα την εταιρεία στους φίλους και την οικογένειά τους ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος. «Μια ομάδα πετυχαίνει όταν όλοι νιώθουν αυτοπεποίθηση και άνεση να εκφραστούν», μοιράζεται ο Δημήτρης, CRM Campaigns Manager.

Kaizen Gaming

Χρόνο με το χρόνο η Kaizen Gaming μεγαλώνει, εξελίσσεται, διατηρώντας πάντα τις απαράβατες αξίες της που την διατηρούν στην κορυφή. «Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι πως η εταιρεία μεγάλωσε, και εξακολουθεί να έχει την ίδια κουλτούρα»,  λέει ο  Γιάννης, Technical Advisor. Αν ψάχνεις το Great Place to Work, τώρα ξέρεις ποιο είναι.

Περισσότερα για την Kaizen Gaming, και τις 200+ ανοιχτές θέσεις, θα βρεις στο careers.kaizengaming.com, και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την εταιρεία σε Linkedin, Facebook, Instagram και Youtube.

Σχετικά με τον θεσμό των Best Workplaces in Europe

Τα Best Workplaces είναι μια αναγνώριση που προέρχεται από τα αποτελέσματα ερευνών του διεθνούς οργανισμού Great Place to Work ανά τον κόσμο. Στα Best Workplaces in Europe 2023 συμμετείχαν εταιρείες από 21 ευρωπαϊκές χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο. Η τελετή απονομής έγινε στο Λουξεμβούργο, στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ