Ελλαδα

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η εργασία μου είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία - Σεβαστείτε το πένθος μου»

Η έκκληση του ηθοποιού μετά τον θάνατο του γιου του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη
© NDPPHOTO

Οδυσσέας Σταμούλης: Ξέσπασε για την διάδοση fake news - Η έκκληση του ηθοποιού μετά τον θάνατο του γιου του

Ο Οδυσσέας Σταμούλης με ανάρτησή του στο Facebook, ξέσπασε για όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «δίπλα του έχει πολύ γερά στηρίγματα» ενώ κάνει έκκληση να σεβαστούν το πένθος για τον γιο του.

Ο ηθοποιός «έχασε» τον γιο του από πνιγμό στην Ικαρία, καθώς ο 11χρονος σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών είτε βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα και δε μπόρεσε να βγει στην επιφάνεια είτε έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη αιτία.

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Σταμούλη

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.

Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…
Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα, αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν τον κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στην παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.

«Σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο»
Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι :

  • Είναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.
  • Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
  • Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου, αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.
  • Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο.

Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου».

Αθήνα Πέμπτη 26/10/2023 Αγαπητοί δημοσιογράφοι, Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40...

Posted by Οδυσσέας Σταμούλης on Thursday, October 26, 2023

«Παρουσιάστηκαν ειδήσεις που ανέφεραν πως ο αδελφός μου δεν έχει να φάει»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης, αδερφός του Οδυσσέα, μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραψε στην ανάρτηση ο αδερφός του.
«Αυτά που λέει ισχύουν, εννοείται. Δεν είναι τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν κάπου. Μιλάει για μία ανακοίνωση ότι ο Σταμούλης δεν έχει να φάει, πεθαίνει, έπρεπε να παίζει τον τάδε ρόλο και παίζει έναν άλλο».
«Φαντάζεστε με πόση δυσκολία επιστρέφει ο αδελφός μου στο θέατρο», τονίζει ο Ισίδωρος Σταμούλης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwj1md3t3igx)

Το τραγικό περιστατικό στην Ικαρία

Ένα 11χρονο αγόρι, γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, βρέθηκε πνιγμένο και μπλεγμένο σε δίχτυα στην Ικαρία το απόγευμα της Πέμπτης (10.8). 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, τόπο καταγωγής της μητέρας του. Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε. Η μητέρα του ανησύχησε και στις 18:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. 

Οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό άρχισαν αμέσως με τραγική δυστυχώς κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας πολίτης. Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο.

Τα σενάρια για τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα, είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cupei4to8u61)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ