TV + Series

Ποιοι είναι οι μικροί πρωταγωνιστές των φετινών τηλεοπτικών σειρών;

Μιλήσαμε με 14 μικρούς ηθοποιούς και τους γονείς τους για την σχέση τους με την υποκριτική, τα παρασκήνια και τα ενδιαφέροντά τους

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
24’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδιά σε τηλεοπτικές σειρές

Οι μικροί πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών των καναλιών Star, ANT1, Mega, ΣΚΑΙ, Alpha, ΕΡΤ τη σεζόν 2023-24 μιλούν στην ATHENS VOICE.

Η μικρότερη πρωταγωνίστρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι η Μαρία Νεαμονίτη που παίζει στην «αστυκωμική» σειρά του Star “IQ 160” και είναι μόλις 16 μηνών. Υπάρχουν παιδιά που τα έχουμε ξαναδεί και κάτι μας θυμίζουν όπως ο Μανώλης Γκίνης που υποδύεται το «Σπίρτο» στους Πανθέους του ΣΚΑΙ, τον οποίο βλέπουμε παράλληλα, και στην θεατρική παράσταση "Unfriend" στο θέατρο Νέος Ακάδημος να ενσαρκώνει τον Άλεξ. Υπάρχουν αδέρφια όπως η δεκάχρονη Βάλια Παπαδάκη με την 17χρονη Εύα Παπαδάκη αλλά και ο εννιάχρονος Φίλιππος Ελευθερόπουλος με την 6,5 ετών Δανάη Ελευθεροπούλου που κάνουν ταυτόχρονα το πέρασμα τους σε διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές καναλιών. Και κάποια νεαρά άτομα κάτω των 18 ετών που είναι πρωτοεμφανιζόμενα όπως η 11χρονη Αλεξάνδρα Ντούνη, η 6,5 ετών Κλειώ Κοντόκαλου από τη «Γη της ελιάς» αλλά και ο δεκάχρονος Κώστας Μπαρδώσας από το «Ναυάγιο».

Oι μικροί πρωταγωνιστές των φετινών τηλεοπτικών σειρών

Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου ακούγονται χαρούμενες παιδικές φωνές, γέλια και ωραίες ατάκες. Μιλούν για όλα με αυθορμητισμό και σπιρτάδα, άλλα πιο ντροπαλά που σταδιακά ανοίγονται περισσότερο και άλλα ιδιαίτερα επικοινωνιακά. Το κάθε ένα τους είναι μοναδικό. Τα περισσότερα άλλωστε, έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός μέσα από διαφημιστικά ενώ κάποια έχουν παίξει ήδη και σε ταινίες. Βρήκαμε αρκετούς από τους μικρούς πρωταγωνιστές της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς και συζητήσαμε τόσο μαζί τους όσο και με τους γονείς τους για την τηλεοπτική τους πορεία, τους συμπρωταγωνιστές, το σχολείο και τα ενδιαφέροντα τους.

Σειρά IQ 160 - Star: Μαρία Νεαμονίτη και Φίλιππος Ελευθερόπουλος 

Μαρία Νεαμονίτη, 16 μηνών

Μαρία Νεαμονίτη
Μαρία Νεαμονίτη

Από πέρυσι πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά IQ160 και υποδύεται την Στέλλα την 6 μηνών -και μικρότερη- κόρη της Σμαράγδας Καρύδη, που την έχει συνήθως μαζί της όταν ψάχνει λύση στα εγκλήματα, αλλά και του Νίκου Κουρή. Η Μαρία Νεαμονίτη δεν έχει ξαναπαίξει σε άλλη τηλεοπτική σειρά. Της αρέσει πολύ να παίζει κυρίως με κούκλες μωρά τόσο στα γυρίσματα όσο και στο σπίτι. «Ο νονός της, ο Νίκος Κοκλώνης που είναι και παραγωγός της σειράς την πρότεινε χωρίς να το ξέρουμε. Μια μέρα μου λέει η κόρη σου θα γίνει κόρη της Καρύδη. Έχω στείλει φωτογραφίες στον σκηνοθέτη και θα σε πάρουν τηλέφωνο. Νόμιζα ότι μου έκανε τα γνωστά του αστεία ώσπου με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι το μωρό έχει φωτογράφιση με τους ηθοποιούς και να έχω μαζί μου 2-3 αλλαξιές ρούχα. Έψαχναν για ένα μωρό που να είναι χαρούμενο. Η Μαρία δεν κλαίει ποτέ και έτσι, τους κέρδισε. Τα γυρίσματα της αρέσουν και φαίνεται να περνάει πολύ καλά» μου λέει η μητέρα της Νατάσσα Νομικού.

Η Μαρία γενικά... όλο τρώει όποτε και στα γυρίσματα την ταΐζουν συνέχεια. Έφαγε πρώτη φορά από την Σμαράγδα Καρύδη κρέμα και μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ που της τραβούσε το χέρι. «Όλοι σέβονται πολύ το μωρό εάν για παράδειγμα κοιμόταν περίμεναν να ξυπνήσει στα γυρίσματα». Στην αρχή η μαμά ήταν φοβισμένη για την συμμετοχή της μικρής εξαιτίας κυρίως, της πανδημίας μετά το πρώτο γύρισμα όμως, καθησυχάστηκε. «Αισθανόμαστε ωραία για τη συμμετοχή της και χαιρόμαστε» καταλήγει.

Φίλιππος Ελευθερόπουλος, 9 χρονών 

Φίλιππος Ελευθερόπουλος
Φίλιππος Ελευθερόπουλος

Όποιος έβλεπε φανατικά το project της «Άτρακτος» όπου μικρά παιδιά έκαναν συνεντεύξεις σε διασημότητες της χώρας, τον θυμάται χαρακτηριστικά για το χαμόγελο, το γέλιο και το έξυπνο χιούμορ του. Ο εννιάχρονος Φίλιππος Ελευθερόπουλος με κερδίζει αμέσως στη κουβέντα μας και η αλήθεια είναι ότι δεν σταματάμε να κάνουμε πλάκες ο ένας στον άλλον. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρεις να κρατά ένα κόμιξ ή βιβλίο. Παίζει βιολί και το χειμώνα ασχολείται με το σκι. Ξεκίνησε από τέσσερα ετών να συμμετέχει σε διαφημίσεις και στη πορεία έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις σειρές «Όσο έχω εσένα», «Τα καλύτερα μας χρόνια», «Ψέματα, και τώρα στο “ΙQ 160” που κάνει τον γιο της Σμαράγδας Καρύδη. «Μου άρεσε πολύ όταν έπαιξα στα “Καλύτερα μας χρόνια”, ήταν τρομερή εμπειρία. Αισθανόμουν ότι ήμουν σε ένα παράλληλο κόσμο, ό,τι ταξίδευα στο παρελθόν. Έβλεπα παλιά πράγματα όπως αυτοκίνητα του ’70, τρακτέρ και παλιά ποδήλατα. Ήταν όλα… ουάου. Στο ΙQ μου αρέσει που αλλάζουμε συνέχεια σπίτι, oι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες είναι τόσο ευγενικοί και πάντα με βοηθάνε. Η πιο αστεία στιγμή στο σετ ήταν η σκηνή με τον σκύλο που άρπαξε το κοτόπουλο και άρχισε να τρέχει. Λερώθηκαν τα πάντα και όλοι γελούσαμε. Μαθαίνω εύκολα τα λόγια μου. Τα ακούω, τα διαβάζω και τα λέω».

Ο ρόλος του ως Ηλίας στη σειρά ταυτίζεται πλήρως με τον ίδιο. «Ατάκες που λέει ο μικρός στη σειρά μου τις αναφέρει συχνά και στην καθημερινότητά μας. Διαβάζουμε τα σενάρια και γελάμε μεταξύ μας» λέει η μαμά του Γιολάντα Καρυδάκη. Για να καταλήξει ο Φίλιππος: «Θέλω στο μέλλον να παίξω σε μια ταινία που να βραβευτεί σε κάποιο φεστιβάλ ή να σκηνοθετήσω ένα δραματικό έργο. Οι κωμικές ταινίες πιστεύω είναι πολύ δύσκολες αλλά μου αρέσουν. Ο καθένας έχει διαφορετική αίσθηση του χιούμορ».

Σειρές «Μετά τη Φωτιά»«O πρώτος από εμάς», «Παγιδευμένοι» ANT1: 

Η Δανάη Ελευθεροπούλου, 6,5 χρονών παίζει στη σειρά «Μετά τη Φωτιά»

Δανάη Ελευθεροπούλου
Δανάη Ελευθεροπούλου

Η Δανάη αποφάσισε και εκείνη να πάρει μέρος σε γυρίσματα βλέποντας τον αδερφό της Φίλιππο. «Με τoν Φίλιππο παίξαμε μαζί στα “Ψέματα” και μου έκανε πλάκες» αναφέρει η 6,5 χρόνη που ακούγεται από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου με την γλυκύτατη φωνή της. Της αρέσει να παίζει με τα κουκλάκια της και συγκεκριμένα να «γιατρεύει» όλα τα ζωάκια και ειδικά τον σκύλο της τον Mozart. Η γάτα της Τσίμνι δεν κάθεται να την περιποιηθεί. Ασχολείται ακόμη, με την ρυθμική γυμναστική και το μιούζικαλ, γιατί της αρέσει το τραγούδι και ο χορός. «Μας κάλεσαν μια μέρα από το πρακτορείο μας, η κα Γκέλυ Μαθαρίκου, και μας είπε ότι ζήτησαν την Δανάη για το casting της σειράς “Μετά τη Φωτιά”. Το συζητήσαμε αρχικά μεταξύ μας και έπειτα μαζί της. Της εξηγήσαμε για τον χρόνο που θα χρειάζεται να περνάει στα γυρίσματα και τελικά αποφάσισε να το δοκιμάσει. Έμαθε τα λόγια για μια σκηνή και την ημέρα του casting την παρουσίασε. Μετά από αρκετό καιρό, μας ειδοποίησαν ότι τελικά την είχαν διαλέξει για το ρόλο της Ιόλης Βενιέρη, ένα παιδάκι που αγαπάει πολύ την μαμά της και τα ζωάκια» συνεχίζει η μαμά Γιολάντα.

Η Δανάη βλέπει όλα τα επεισόδια της σειράς. Στην αρχή ντράπηκε λίγο αλλά ήταν χαρούμενη. Της φάνηκε περίεργο την πρώτη φορά που είδε τον εαυτό της να παίζει στην σειρά. «Στα γυρίσματα μου αρέσουν οι λιχουδιές που κανονικά δεν με αφήνει ο μπαμπάς και η μαμά να τρώω στο σπίτι. Στο σπίτι της οικογένειας Βενιέρη, έχει πολλά γατάκια και ανάμεσα στις σκηνές πάω και παίζω. Ο ηθοποιός που κάνει τις περισσότερες πλάκες και λέει πολλά ανέκδοτα είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο “μπαμπάς” μου. Τα λόγια τα θυμάμαι πολύ εύκολα όταν συγκεντρώνομαι (γελάει)» λέει η μικρή.

Στο τέλος προσθέτουν οι γονείς «Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αρχικά ήμασταν σκεπτικοί για την συμμετοχή της. Είναι διαφορετικό να συμμετέχει το παιδί σε ένα διαφημιστικό με μια μέρα γύρισμα, ή να έχει μικρή συμμέτοχη σε κάποια σειρά και αλλιώς να δεσμευτεί σε μια σειρά σεζόν με βασικό ρόλο. Όμως η μικρή μας ξάφνιασε θετικά, απομακρύνοντας όποια αμφιβολία που πιθανόν να είχαμε και αυτό μας κάνει να νιώθουμε μόνο περηφάνια. Μέλημα μας είναι να μην χαθεί η παιδικότητα της μέσα σε όλες τις αλλαγές που μπορεί να φέρει η συμμετοχή αυτή στην καθημερινότητά της.

Η συμμετοχή του Φίλιππου από την άλλη αισθανόμαστε ότι του έδωσε αυτοπεποίθηση και βοήθησε στην κοινωνικότητά του. Μαθαίνει να διαχειρίζεται την επιτυχία αλλά και την αποτυχία καθώς και την δέσμευση σε κάτι. Συνέχεια του θυμίζουμε ότι είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί και μεριμνούμε να περνάει καλά, να μην πιέζεται και πάνω απ’ όλα να παραμένει παιδί».

Ο Μάξιμος Γρηγοράτος, 7 χρονών παίζει στη σειρά «Μετά τη Φωτιά»

Ο επτάχρονος Μάξιμος Γρηγοράτος παίζει στο «Μετά τη Φωτιά»
Μάξιμος Γρηγοράτος

Λατρεύει τα αθλήματα, αλλά και τα επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους του. Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και με τον χορό -παραδοσιακούς και ζεϊμπέκικο. Έχει ξαναπαίξει μικρούς ρόλους στο «Φλόγα και άνεμος», στον «Σασμό» και πέρυσι είχε βασικό ρόλο στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία έγινε ο γνωστός και ως «καραμούζας» ή «καραμουζάκι». Φέτος παίζει στη σειρά «Μετά τη φωτιά» σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έως τώρα δεν έχει λόγια καθώς ο Αχιλλέας Ρεντής, τον οποίο υποδύεται, δε μιλάει εξαιτίας ενός ψυχικού τραύματος. «Από μικρός λάτρευε να παίζει ρόλους και ενθουσιαζόταν με αυτό. Οτιδήποτε συνέβαινε γύρω μας, οτιδήποτε θέλαμε να περιγράψουμε ή να αφηγηθούμε ο Μάξιμος ήθελε να το "αναπαραστήσουμε". Το σπίτι μας ήταν πάντα σαν μια μικρή σκηνή θεάτρου» λένε οι γονείς του Εύη Παπασταυρινού και Σταύρος Γρηγοράτος που δεν είχαν ποτέ ενστάσεις για την ενασχόληση του με την υποκριτική.

Έχει δει τον εαυτό του σε επεισόδια και του άρεσε πολύ. Πολλές φορές ωστόσο, ξεχνάει να τον παρακολουθήσει. Ενδιαφέρεται και για την πλοκή και αυτοσαρκάζεται ενώ απολαμβάνει, περισσότερο τις στιγμές των γυρισμάτων. Ο Μάξιμος είναι ένα παιδί ευχάριστο, κοινωνικό, χαμογελαστό και σε όλα έχει σύμμαχο του το αστείρευτο χιούμορ του. Τα κοινά στοιχεία του με τον Αχιλλέα είναι η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και το δέσιμο με τη μαμά του. Σε αυτά μπορεί να ταυτιστεί και έτσι υποδύεται τον ρόλο πολύ πιο εύκολα. «Ο ρόλος του Αχιλλέα φέτος είναι κατά κάποιο τρόπο κόντρα ρόλος, αφού το παιδάκι που υποδύομαι δε χαμογελάει τόσο συχνά και δε μιλάει, σε αντίθεση με εμένα που πάντα είμαι χαμογελαστός, κάνω αστεία και μιλάω ακατάπαυστα (γελάει). Ελπίζω κάποια στιγμή να μιλήσει ο ήρωας μου και στο τέλος να είναι χαρούμενος με κάποιον τρόπο».

Στο σχολείο δεν του αρέσει να συζητάει για την σειρά ιδιαίτερα και το αποφεύγει, καθώς ξέρει ότι είναι κάτι που το κάνει αποκλειστικά γιατί τον ευχαριστεί. Δε θα ήθελε να «γίνεται θέμα», επηρεάζοντας την επίδοση του και τις κοινωνικές του συναναστροφές. Παρ' όλα αυτά, οι πολύ κοντινοί του φίλοι με τους οποίους μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις εμπειρίες του είναι περήφανοι για εκείνον. «Πάντα λέμε στον Μάξιμο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Διαβάζουμε σχόλια, ακούμε εντυπώσεις και βλέπουμε πόσο αγαπητός είναι και είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για το πώς τον έχει "αγκαλιάσει" ο κόσμος» υπογραμμίζει η οικογένεια του.

O Αιμίλιος Γκαρίπης, 11 χρονών παίζει στη σειρά «O πρώτος από εμάς»

Αιμίλιος Γκαρίπης
Αιμίλιος Γκαρίπης

Αν δεν δεις τον εντεκάχρονο Αιμίλιο Γκαρίπη να χορεύει κάπου τότε θα τον πετύχεις σίγουρα σε κάποια μικρή οθόνη. Από 5 χρονών ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο ενώ σήμερα, συνεχίζει να κάνει και άλλα στιλ χορού όπως hip hop, commercial, funky jazz, street style κ.α. με τον Τάσο Ξιαρχό. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να βρίσκεται με τους φίλους του και να παίζει ηλεκτρονικά, όπως επίσης να μαθαίνει χορογραφίες από το διαδίκτυο.

Έχει παίξει στη ξένη ταινία ”The Eye”, ένα ψυχολογικό θρίλερ με ξένους και Έλληνες ηθοποιούς που γυρίστηκε στην Κέρκυρα, εμπειρία αξέχαστη για εκείνον αλλά και σε αρκετές διαφημίσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη του Gouda Nounou. Ακόμη, έχει κάνει φωτογραφίσεις και έχει συμμετάσχει σε χορευτικά βιντεοκλίπ με τους: Natasha Kay, Josephine, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργο Νταλάρα, Stan, Rack, Άννα Βίσση ενώ δυο χρονιές έχει χορέψει στα Mad Awards. Η στιγμή βέβαια που σε συναυλία της Άννας Βίσση στο Κατράκειο Θέατρο, η τραγουδίστρια τον κάλεσε να ανεβεί στην σκηνή μαζί της, ήταν ξεχωριστή για την μέχρι τώρα καριέρα του.

Στην σειρά «O πρώτος από εμάς» υποδύεται τον Πάρη, τον γιο της Σοφίας και του Κοσμά. Στον Πάρη αρέσει να παίζει με τον μπαμπά του με τα ηλεκτρονικά, είναι στοργικός με την μαμά, του αρέσει το ποδόσφαιρο και το χιπ χοπ και ζει διάφορες οικογενειακές καταστάσεις των ημερών. «Ο Αιμίλιος είναι στο Πρακτορείο Μαθαρίκου Models Kids από όπου και τον πρότειναν για το casting της σειράς. Γενικά του αρέσει να ασχολείται με ότι έχει σχέση με την κάμερα, απελευθερώνεται και αισθάνεται ο εαυτός του. Είναι χαρούμενος όταν έχει γύρισμα» λένε οι γονείς του Αλεξάνδρα Παπανίκου και Αθανάσιος Γκαρίπης που δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική.

Για να πάρει τη σκυτάλη ο Αιμίλιος: «Αγαπάω πολύ την Βίβιαν και την Λένα που τις βλέπω και πιο συχνά, όπως επίσης τον Λάζαρο Βασιλείου και την Ιωάννα Πιατά, αλλά όλοι μας είμαστε όπως και στην σειρά, μια υπέροχη αγαπημένη παρέα. Στα break κάθομαι μαζί τους και τρώω, τους λέω τα νέα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν είμαστε όλοι μαζί στα γυρίσματα».

Στο σχολείο είναι καλός μαθητής, δεν συζητάει για όσα κάνει, του αρέσει να ζει τις στιγμές με τους φίλους του ενώ έχει καταφέρει και ξεχωρίζει τις στιγμές του σχολείου με τα γυρίσματα.

Ο εντεκάχρονος πρωταγωνιστής έχει δυο μεγαλύτερες αδερφές την Δανάη και την Αρετή, οι οποίες χαίρονται πολύ για τις επιτυχίες του και τον στηρίζουν σε ότι κάνει. «Σαν γονείς πρέπει να ακούμε τα παιδιά μας και να τα στηρίζουμε γι αυτό και είμαστε δίπλα τους σε ότι και αν επιλέξουν, γιατί το κάθε άτομο είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Θέλουμε απλά να τα βοηθάμε να ανέβουν κάθε φορά ένα σκαλί πιο πάνω. Είμαστε φίλοι τους πάνω απ’ όλα, έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, στεκόμαστε διακριτικά δίπλα τους, οφείλουμε να τα προστατεύουμε και να είμαστε πάντα μαζί τους. Έτσι, μαθαίνουν νομίζω και αυτά από μικρά να αντιμετωπίσουν την κοινωνία».

Η Εβελίνα Γούρνα, 11χρονών παίζει στους «Παγιδευμένους»

Εβελίνα Γούρνα
Εβελίνα Γούρνα

«Είμαι η Εβελίνα Γούρνα, είμαι 11 χρονών και στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την ρυθμική, σκοποβολή και το aerial hoop. Moυ αρέσει να παίζω με τους φίλους μου, να κάνουμε βόλτες και να πηγαίνω θέατρο. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχω σε διάφορα σίριαλ όπως το “Μόλις χτες” και οι “Παγιδευμένοι” που προβάλλεται ήδη δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1. Έχω τον ρόλο της Δάφνης Μαρκέτου, μικρής αδελφής του Μιχάλη Λεβεντογιαννη» μου λέει η μικρή πρωταγωνίστρια γεμάτη ενθουσιασμό. Υποδύεται ένα κορίτσι που έχει χάσει την μητέρα της και ζει με τον πατέρα, τον παππού και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια της. Η Δάφνη είναι ένα χαρούμενο κορίτσι που όμως πολλές φορές την βλέπουμε να ανησυχεί λόγω των οικογενειακών καταστάσεων. Το κοινό στοιχείο τους είναι ότι και εκείνη έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό που την αγαπάει και την προστατεύει, όπως τα τηλεοπτικά της αδέλφια.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στην σειρά καθώς ενημερώθηκε από το πρακτορείο της «Matharikou Models Kids» για τον ρόλο. Αφού πέρασε από ακρόαση ανάμεσα σε πολλά παιδιά την επέλεξαν. «Στα πρώτα μου σίριαλ είχα μεγάλη περιέργεια και ήθελα να δω τον εαυτό μου, πώς παρουσιαζόμουν δηλαδή στην τηλεόραση. Με τα καθημερινά γυρίσματα πλέον μου είναι πολύ οικεία όλη αυτή η διαδικασία. Μαθαίνω εύκολα τα λόγια, και έτσι δεν αγχώνομαι και δεν πιέζομαι. Όλοι οι ηθοποιοί με κάνουν να γελάω και να αισθάνομαι όμορφα, ο καθένας με τον δικό του τρόπο».

Έχει παίξει σε ταινίες και διαφημιστικά σποτ ενώ ακόμα μια βασική συμμετοχή της είναι στην ταινία "Buzz Heart" σε σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη όπου αναμένεται η προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο επόμενο διάστημα. «Θέλω πολύ κάποια στιγμή να παίξω και στο θέατρο» τονίζει. 

«Εγώ η μητέρα της Άννα, όπως ο μπαμπάς της, ο Νίκος, είμαστε υποστηρικτικοί στις διάφορες συμμετοχές της Εβελίνας ήδη από την πολύ μικρή ηλικία της. Όσο λοιπόν εμείς, ως γονείς διαπιστώνουμε ότι η Εβελίνα είναι συνεπής στα μαθήματα του σχολείου της, στις υπόλοιπες εξωσχολικές δραστηριότητες της -και έχοντας πάντα γνώμονα το καλό του παιδιού- και εφόσον η ενασχόληση της, με την υποκριτική την ευχαριστεί, εμείς θα είμαστε δίπλα της βοηθώντας την να πραγματοποιήσει τα όνειρα της».

Σειρές "Famagusta", «Γη της ελιάς», «Ναυάγιο» MEGA 

Ο Άγγελος Γεωργίου, 6 χρονών παίζει στο "Famagusta"

Άγγελος Γεωργίου
Άγγελος Γεωργίου

Ο Άγγελος Γεωργίου είναι 6 ετών. Λατρεύει τα παιχνίδια με τον σκύλο του, τον Choco και ασχολείται με την ενόργανη. Με τον θείο του τον Αντρέα Γεωργίου έχουν ξαναπαίξει σε παλιά του σειρά, στις «8 Λέξεις» ενώ την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε στο Famagusta, τη νέα δραματική σειρά του μεγάλου καναλιού που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024. «Με τον θείο Αντρέα περνάμε πολύ χρόνο μαζί και εκείνος μου πρότεινε να παίξω στη σειρά. Είπε πώς με επέλεξε γιατί ήθελε να βλέπουν πόσο καλός είμαι στην τηλεόραση (γέλια)!» αναφέρει ο Άγγελος.

Έχει δει τον εαυτό του τηλεοπτικά και του άρεσε πολύ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά στην τηλεόραση με τον θείο. Μου αρέσει να κάνουμε σκηνές μαζί, γιατί γελάμε όλη την ώρα. Είναι ωραία που είμαι με πολύ κόσμο από το συνεργείο της σειράς. Την τελευταία φορά που με είχα δει, ήταν διασκεδαστικό. Τα λόγια μου τα μαθαίνω, όπως μαθαίνω το μάθημα για το σχολείο. Οι φίλοι μου χαίρονται που με βλέπουν στη τηλεόραση. Μου λένε “μπράβο Άγγελε, είσαι πολύ καλός”». Για το ρόλο του δεν θέλει να μας αποκαλύψει κάτι ακόμη. Αυτό που ξέρουμε είναι πώς θα υποδυθεί τον Αντρίκο και ο μπαμπάς του, θα είναι ο Παύλος (Αντρέας Γεωργίου). Oι γονείς του Μαριλένα Χαραλάμπους και Ραφαέλος Γεωργίου είναι δίπλα του και σε αυτή τη τηλεοπτική του στιγμή εμπιστευόμενοι την παραγωγή. «Η σχέση μας με την υποκριτική είναι μέσω του Αντρέα και όλης της ομάδας παραγωγής. Είναι οικογένεια για εμάς και τον θαυμάζουμε πολύ για όσα έχει επιτύχει. Συνεπώς, δεν θα μπορούσαμε να μην τον εμπιστευθούμε όταν μας πρότεινε να συμμετάσχει ο Άγγελος στο Famagusta. Η σειρά επίσης, μιλάει απευθείας στην καρδιά μας».

Η Αλεξάνδρα Ντούνη, 11 χρονών παίζει στη «Γη της ελιάς»

Αλεξάνδρα Ντούνη
Αλεξάνδρα Ντούνη

Είναι 11 χρόνων και γεννήθηκε στην Αθήνα. Στον ελεύθερο της χρόνο, κάνει μαθήματα taekwondo, υποκριτικής, γυμναστική, παίζει μπάσκετ και παιχνίδια ερωτήσεων με τους φίλους της. H Αλεξάνδρα Ντούνη που υποδύεται τη Φιλιώ στη «Γη της ελιάς δεν έχει ξαναπαίξει σε άλλη σειρά, παρά μόνο σε κάποιες διαφημίσεις και θεατρικές παραστάσεις. Όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στην τηλεόραση «ένιωσε περίεργα και κυρίως ότι δεν είναι εκείνη». Τα λόγια της τα θυμάται με ευκολία. Στην αρχή αγχωνόταν, αλλά τώρα νιώθει πιο άνετα με την ομάδα. «Μου αρέσει όταν γίνονται λάθη στην ώρα του γυρίσματος και γελάμε. Γενικά, ο κύριος Παρτσαλάκης, με κάνει πολύ να γελάω αλλά πιο πολύ η κυρία Λυδία Κονιόρδου. Στον αδερφό μου αρέσει να βλέπει τις σκηνές μου και να τις σχολιάζει, ενώ οι φίλοι μου το διασκεδάζουν μαζί μου ακούγοντας τις ιστορίες των γυρισμάτων. Τους αρέσει επίσης να με βλέπουν στις δύσκολες σκηνές μου. Τον πατέρα μου τον λένε Γιούλιαν και την μητέρα μου Alionka. Είναι περήφανοι για μένα και με στηρίζουν! Ειδικά η μαμά μου, πιστεύει πολύ σ' εμένα γιατί ήθελε να γίνει κάποτε κι εκείνη ηθοποιός. Ήταν το όνειρο της».

Η Κλειώ Κοντόκαλου, 6,5 ετών παίζει στη «Γη της ελιάς» 

Κλειώ Κοντόκαλου
Κλειώ Κοντόκαλου

Υποδύεται τη μικρή Αγγελική, την κόρη της Μαρίνας και του Μάνου στη «Γη της ελιάς». Είναι 6,5 χρόνων και κάνει κι εκείνη taekwondo ενώ στον ελεύθερο της χρόνο, κάνει ρόδες, ζωγραφίζει, παίζει με τα αρκουδάκια και πηγαίνει βόλτες. Η Κλειώ Κοντόκαλου παίζει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά και «ήθελε να παίξει για να την βλέπουν τα ξαδέρφια της στην Κρήτη που είναι μακριά». «Η Αγγελική είναι ζωηρή! Και είμαι και εγώ ζωηρή(γελάει). Ο κύριος Αντρέας(Γεωργίου) μου ζήτησε να παίξω επειδή με ήξερε και πιστεύει πώς έχω ωραίο επίθετο. Θυμάμαι τα λόγια μου, αλλά όταν είναι πολλά κάποιες φορές μπερδεύομαι. Τις πιο πολλές πλάκες στα γυρίσματα τις κάνει ο Τάσος Ιορδανίδης και μου αρέσει που με λέει “Ποκοπίκο”». Οι γονείς της Λουκία Παπακυριακού και Κώστας Κοντόκαλος δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την υποκριτική. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Κλειώ συμμετέχει σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά. Η “Αγγελική” έχει αγαπηθεί πολύ από τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς αλλά και από τους τηλεθεατές» αναφέρουν.

Ο Σταυριανός Ξενουδάκης, 10 χρονών ετών παίζει στο «Ναυάγιο»

Σταυριανός Ξενουδάκης
Σταυριανός Ξενουδάκης

Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει συχνά με τα αυτοκινητάκια και το κινητό του. Ασχολείται με το taekwondo και πηγαίνει στην πλατεία για να παίξει μπάλα με τους φίλους του. «Έχω ξαναπαίξει στο "Γυναίκα χωρίς όνομα”, σε ένα επεισόδιο στην "Μάγισσα" και σε αρκετές διαφημίσεις. Το πρακτορείο στο οποίο με έχει η μαμά μου, το New Model μας πρότεινε το casting γιατί έβλεπαν ότι είχα ταλέντο στην υποκριτική. Πήγα στο casting με την μαμά και εκεί μου έδωσαν δύο σελίδες για να μάθω τα λόγια και όταν ήρθε η σειρά μου, μπήκα μέσα, τα είπα καλά και έτσι με διάλεξαν στο Ναυάγιο» λέει ο δεκάχρονος Σταυριανός Ξενουδάκης.

Ο Ορφέας, το παιδί που υποδύεται στο σίριαλ ζει με τον μπαμπά και είναι στεναχωρημένο γιατί η μαμά του τον εγκατέλειψε. «Έχoυμε κοινά στοιχεία. Κι εγώ είμαι υπάκουος, υπεύθυνος, ακούω τους γονείς μου και κάνω τα μαθήματα μου. Μέχρι τώρα τα έχω δει όλα τα επεισόδια. Στο πρώτο επεισόδιο ωστόσο, δεν μου άρεσα καθόλου αλλά στα επόμενα πιστεύω ότι ήμουν καλύτερος. Είμαι αυτός που κάθεται πρώτος στον καναπέ για να δει τη σειρά. Είμαι πάντα “διαβασμένος” όπως λέει και ο τηλεοπτικός μου μπαμπάς Γιάννης Στάνκογλου. Πιο πολύ στα γυρίσματα μου αρέσει που είμαι μαζί με την Ειρήνη (Αναστασία Παντούση) γιατί όλο την παίρνω αγκαλιά και της δίνω φιλιά αλλά τις περισσότερες πλάκες τις κάνω με τον μπαμπά μου. Γελάμε συνέχεια και πειράζει ο ένας τον άλλον όλη την ώρα». 

Η μητέρα του Αγγελική Μπογιαννίδου και ο μπαμπάς του Στέφανος Ξενουδάκης είναι χαρούμενοι για την επιτυχία του «γιατί είναι ένα παιδάκι χαρισματικό που του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και πολύ κοινωνικός από μικρή ηλικία. Θεωρούμε ευτύχημα, αν και το περιμέναμε από τον Σταυριανό λόγω του χαρακτήρα του, ότι αντιμετωπίζει την ευρεία προβολή του με την παιδική του αθωότητα χωρίς να έχει αλλάξει στο παραμικρό η συμπεριφορά του. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, και να έχει τις ανάλογες επιτυχίες στην ζωή του είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές». 

Ο Κώστας Μπαρδώσας, 10 ετών παίζει στο «Ναυάγιο»

Κώστας Μπαρδώσας
Κώστας Μπαρδώσας

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε σειρά και για εκείνον αποτελεί μια ωραία εμπειρία. Ο Κώστας Μπαρδώσας είναι δέκα ετών και στον ελεύθερο του χρόνο παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, επιτραπέζια και βιντεοπαιχνίδια. Πηγαίνει ΜΜΑ που του αρέσει αλλά και στον κινηματογράφο. Έχει κάνει ήδη κάποιες τηλεοπτικές διαφημίσεις και αποφάσισε να συμμετάσχει στη σειρά και να κάνει το πρώτο του πέρασμα στην υποκριτική. «Πέρασα από casting μαζί με άλλα παιδιά και τελικά με επέλεξαν για τον ρόλο του Χρήστου, γιου της Ελένης και του Μιχάλη. Ο πατέρας μου ήταν μηχανικός του πλοίου Φοίνιξ που την ημέρα του ναυαγίου  βρισκόταν σε αυτό σαν επιβάτης. Ο Χρήστος είναι ένα ευαίσθητο παιδί που ανησυχεί και αγχώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σπίτι. Γενικότερα είναι δεμένοι σαν οικογένεια και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Τα στοιχεία αυτά τα έχουμε κοινά με τον ρόλο που κάνω».

Παρακολουθεί την σειρά και όχι μόνο τα επεισόδια που συμμετέχει. Στην αρχή ένιωθε περίεργα που έβλεπε τον εαυτό του στην τηλεόραση. «Μου αρέσει το κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας στα γυρίσματα. Περνάμε όμορφα και γελάμε πολύ. Νομίζω ο Θάνος Λέκκας κάνει τις περισσότερες πλάκες. Δεν αισθάνομαι άγχος, τα θυμάμαι τα λόγια μου. Άλλωστε πριν από κάθε σκηνή κάνουμε πρόβα». 

Οι φίλοι του στο σχολείο τον βλέπουν στη σειρά και του λένε πώς τους αρέσει. Κάποιοι μάλιστα τον φωνάζουν Χρήστο και άλλοι του ζητάνε αυτόγραφο για πλάκα. Η μαμά του Γρηγορία Ζαμπέλη και ο μπαμπάς του Θάνος Μπαρδώσας είναι περήφανοι και χαίρονται που ο μικρός διασκεδάζει στα γυρίσματα. «Αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς» λένε χαρακτηριστικά. 

Σειρά οι «Πανθέοι» -ΣΚΑΙ: Μανώλης Γκίνης και Βάλια Παπαδάκη

O Μανώλης Γκίνης, 13 ετών 

 Μανώλης Γκίνης
Μανώλης Γκίνης

Ο 13χρονος Μανώλης Γκίνης είναι το μικρότερο παιδί της πενταμελούς οικογένειά του και είναι μαθητής της δευτέρας τάξης του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει παιχνίδια στο playstation, μπιλιάρδο στο φίλο του τον Λευτέρη και αραιά και που, σκάκι και κανένα επιτραπέζιο. Ζει για το ποδήλατο βουνού και του αρέσει να κάνει πατίνι. Ήταν ακόμη, ο νεότερος spokesperson σε όλη την ιστορία της Eurovision αφού το 2021 ανακοίνωσε τους βαθμούς της ελληνικής κριτικής επιτροπής.

Έχει παίξει σε αρκετές διαφημίσεις από την ηλικία των 5 ετών, σε μια ταινία μικρού μήκους το 2018 την «Εντροπία» και σε τρεις τηλεοπτικές σειρές: «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Στοργή» ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται στους «Πανθέους». Το πέρασμά του στη υποκριτική προέκυψε μέσα από casting. Έτσι κατάλαβε πώς του αρέσει όλη η διαδικασία ενός γυρίσματος και το «παίξιμο» μπροστά στον φακό αλλά και πάνω στη θεατρική σκηνή. Στη σειρά, αποφάσισε να συμμετέχει γιατί ο ρόλος του είναι πολύ μικρός, όχι κουραστικός και «τσαχπίνικος», όπως είναι και ο ίδιος. «Είναι ιδανικός ο όγκος, ώστε να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις σχολικές και τις θεατρικές μου υποχρεώσεις, χωρίς να κουράζομαι πολύ».

Ο Σπίρτος είναι ένα παιδί, μάλλον ορφανό, το οποίο πουλάει εφημερίδες στους δρόμους της Αθήνας για να επιβιώσει. Η τύχη τον έφερε μπροστά στον Μαρμάρη, ο οποίος του αναθέτει διάφορες δουλειές, και στην ουσία γίνεται συνεργός στις απατεωνιές του. Το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος, δεν το γνωρίζει ακόμα. Έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον ρόλο που υποδύεται όπως τη σπιρτάδα, την γρηγοράδα και την αταξία. Η αλήθεια είναι πώς δεν τον διάλεξαν στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά τους τον πρότεινε η μητέρα του καθώς είναι μέλος του συνεργείου της σειράς. «Διαβάζοντας τα σενάρια, σκέφτηκα πώς θα του ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος του Σπίρτου, καθώς έχουν αρκετά κοινά στοιχεία σαν χαρακτήρες. Το πρότεινα στην παραγωγή χωρίς να γνωρίζουν πως ο γιός μου είναι ο Μανώλης, με ρώτησαν αν "τα λέει", τους είπα "ναι" και έτσι ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τους "Πανθέους"» τονίζει η μαμά του Λένα Γεωργιλά.

Τις περισσότερες πλάκες του τις κάνει ο Αιμίλιος, ο οποίος τον έχει πείσει πώς είναι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδος, η Κατερίνα η βοηθός σκηνοθέτη, η Ιζαμπέλλα και ο Μιχάλης με τους οποίος έχει κάνει τις περισσότερες σκηνές αλλά και η Κόρα. Πιο πολύ στα γυρίσματα του αρέσει η σος της σαλάτας(γελάει). Μέχρι σήμερα δεν έχει δει ακόμα κάποιο επεισόδιο της σειράς καθώς έχει πολύ πρωινό ξύπνημα. Θα τα δει διαδικτυακά μόλις αρχίσουν οι βροχές και «δεν θα βγαίνει για ποδήλατο».

Φέτος συμμετέχει για τρίτη φορά σε θεατρική παράσταση και τον βλέπουμε συγκεκριμένα στο "Unfriend" στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου υποδύεται τον Άλεξ, το μικρό γιό της οικογένειας Λαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου. Στα γυρίσματα δεν είναι αγχωμένος αλλά στην παράσταση αγχώνεται τα πρώτα λεπτά στη σκηνή. Οι γονείς του είναι υπερήφανοι, διότι συμμετέχει στην αναβίωση μιας θρυλικής τηλεοπτικής σειράς και έχει έρθει σε επαφή με ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο πατέρας του είναι μέλος μιας ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας εδώ και λίγο καιρό. Μάλλον κόλλησε το μικρόβιο από τον Μανώλη. «Δεν είχαμε ενστάσεις. Είμαστε όμως προσεκτικοί και επιλεκτικοί με τις συμμετοχές του. Πρέπει να είναι κάτι αξιόλογο και όχι πολύ απαιτητικό χρονικά, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις σχολικές του υποχρεώσεις. Προτεραιότητα έχει το σχολείο».

Η Βάλια Παπαδάκη, 10 ετών 

Βάλια Παπαδάκη
Βάλια Παπαδάκη

Το χαμόγελο της Βάλιας σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση. Είναι 10 χρονών, δεν χάνει προπόνηση από τον στίβο στον Ολυμπιακό όπου είναι τα τελευταία 4 χρόνια και σπουδάζει στο Εθνικό Θέατρο. Λατρεύει φυσικά …το παστίτσιο, παίζει μπιλιάρδο στο αθλητικό κλαμπ τους, με τις φίλες της στο πάρκο της γειτονιάς, πάει θέατρο, κινηματογράφο και βλέπει σειρές - ταινίες στην τηλεόραση και το Netflix όπως το “Stranger Things”.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές όπως «Η Φαμίλια», «Βαρδιάνος στα Σπόρκα», «Μόλις χθες», «Ήλιος, «Σώσε με», «Το Βραχιόλι της φωτιας και κινηματογραφικές ταινίες όπως το «Ευτυχία», «Σμύρνη μου αγαπημένη» και το «Πίσω από τις θημωνιές» που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ευρώπη ενώ τώρα ενσαρκώνει τη μικρή Ουρανία Πανθέου. Μέσα στο 2023 συμμετείχε επίσης, και στα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ με χρήση εικονικής πραγματικότητας  με τίτλο «Το ταξίδι του Πειραιά».

«Η υποκριτική με μαγεύει, αισθάνομαι πώς δημιουργώ και παρασύρω μαζί μου τον κόσμο που βλέπει σε ένα ξεχωριστό παραμύθι. Με διάλεξαν μέσα από κάστινγκ στη σειρά όπως κάθε φορά. Βλέπω όλα τα επεισόδια και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Τα κοινά μου στοιχεία με την Ουρανία θα έλεγα πώς είναι ότι κάνω εύκολα φίλους, δεν θέλω να στεναχωρώ τους γονείς μου και θαυμάζω την αδελφή μου Εύα όπως και η Ουρανία την Λιάνα. Τα λόγια μου τα μαθαίνω πολύ εύκολα και δεν αγχώνομαι καθόλου αφού έχω στήριξη από τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς που παίζω μαζί τους. Στα γυρίσματα μου αρέσει πολύ η ησυχία που επικρατεί, νιώθω σαν να ταξιδεύω σε εκείνη την εποχή. Μου αρέσουν τα ντυσίματα της εποχής εκείνης και τα ρούχα που χρησιμοποιούμε. Όταν τελειώνει το γύρισμα στεναχωριέμαι».

Ο τηλεοπτικός της μπαμπάς, ο κύριος Κουρλαμπάς της «κάνει όμορφα αστεία και γελάνε» όπως και η μαμά της η Βέτα, κυρία Αλεξανιάν. «Κάνουμε πολλά αστεία όποτε βρεθούμε με την κυρία Καρακάση που την αγαπώ πολύ. Με τους φίλους μου στο σχολείο γενικά αποφεύγω να μιλάω για αυτά ούτε αισθάνομαι πώς χρειάζεται, στο σχολείο ασχολούμαστε με τα μαθήματα και με το παιχνίδι μας».

Η αδελφή της την βοηθάει και την παροτρύνει σε ότι κάνει αφού είναι και αυτή ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Σειρά ο «Γιατρός»- Alpha: Eύα Παπαδάκη

Η Εύα Παπαδάκη, 17 ετών

Εύα Παπαδάκη
Εύα Παπαδάκη

Η Εύα είναι 17 ετών και πάει τρίτη λυκείου. Στον ελεύθερο της χρόνο γράφει στίχους, χορεύει και τραγουδάει ενώ κάνει μαθήματα υποκριτικής και μιούζικαλ στο Εθνικό θέατρο Αθηνών εδώ και 12 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως ο «Πρίγκιπας της φωτιάς», «Βαρδιάνος στα σπόρκα», «Μια νύχτα του Αυγούστου», «Το βραχιόλι της φωτιάς», «Σώσε με», «Σασμός», στον «Γιατρό» και στην κινηματογραφική ταινία τα «Καλάβρυτα 1943». Πάντα ένιωθε άλλωστε την υποκριτική ως ένα κομμάτι του εαυτού της.

«Στον Γιατρό παίζω σχεδόν σε όλα τα επεισόδια σαν κόρη του κυρίου Μαρκουλάκη. Παρακολουθώ τη σειρά και συγκινούμαι που βλέπω τον εαυτό μου να καταφέρνει το όνειρο που είχα ως παιδί. Προσπαθώ συνέχεια να γίνομαι όλο και καλύτερη και είμαι χαρούμενη που μπορώ και συνεργάζομαι με τρομερούς ηθοποιούς και ανθρώπους. Πάντα θυμάμαι τα λόγια μου. Τα μαθαίνω γρήγορα, ίσως να είναι αυτή η αγαπημένη μου διαδικασία. Μου αρέσει επίσης, να δοκιμάζω τον εαυτό μου και να πειραματίζομαι με τους χαρακτήρες. Δεν αγχώνομαι καθόλου, είναι κάτι που αγαπάω και δεν υπάρχει λόγος να φοβάμαι για τίποτα».

Το σημαντικό για εκείνη είναι ότι στα γυρίσματα οι ηθοποιοί κάνουν ο ένας τον άλλον να νιώθει πιο οικεία. «Ο κύριος Μαρκουλάκης είναι εκπληκτικός και συνέχεια κάνει αστεία για να περνάμε καλά. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξανά δουλέψω μαζί του. Ο ρόλος της Κέλλυς πιστεύω ότι μου έχει ταιριάξει. Είναι αρκετά ευαίσθητη αλλά και προστατευτική. Έχει αγάπη για την οικογένεια της».

Στο σχολείο πάλι έχει αρκετούς φίλους που την υποστηρίζουν και βλέπουν τις σειρές στις οποίες συμμετέχει αλλά πάντα υπάρχουν και τα άτομα που «της πάνε κόντρα». «Προτιμάω να μην μιλάω για την δουλειά μου στο σχολείο αν δεν με ρωτήσει κάποιος από ενδιαφέρον. Η αδερφή μου με αγαπάει πολύ και με υποστηρίζει πάντα. Χαίρομαι που την επηρέασα να μπει και η ίδια στον χώρο της υποκριτικής».

«Αισθανόμαστε και εγώ και η σύζυγος Χρυσούλα ευγνώμονες για τα παιδιά που έχουμε γεμάτα ήθος, ευπρέπεια, σεβασμό καθώς και για ότι κάνουν στη ζωή τους. Θα είμαστε εκεί δίπλα στα θέλω και τα όνειρα τους» επισημαίνει ο μπαμπάς των δυο κοριτσιών, Γιάννης Παπαδάκης.

Maestro

Αναμένουμε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς να δούμε και άλλα νεαρά άτομα σε σειρές όπως την Άννα Μαρία Μαρινάκη που θα παίξει στην «Έρημη χώρα», σειρά οχτώ επεισοδίων, παραγωγής ERTFLIX. Η μικρή έχει κάνει μάλιστα το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Μια νύχτα του Αυγούστου». Ένα ακόμη μικρό παιδί που θα παίξει στη σειρά "Famagusta" είναι και ο Αντρέας Χριστοδούλου. Τέλος, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς "Maestro" συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενώ η φωτογραφία με το μωρό του Παπακαλιάτη που ο πρωταγωνιστής κρατάει το βρέφος στην αγκαλιά του έχει γίνει ήδη viral. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε όλα τα νέα παιδιά!

* Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στα τηλεοπτικά κανάλια και τις οικογένειες των παιδιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ