Ελλαδα

Μπλεγμένος σε δίχτυα βρέθηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

Το αγόρι πνίγηκε το απόγευμα της Πέμπτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο 11χρονος γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη
© NDPPHOTO

Οδυσσέας Σταμούλης: Ο 11χρονος γιος του ηθοποιού το νεκρό αγόρι στην Ικαρία - Βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα

Ένα 11χρονο αγόρι, γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, βρέθηκε πνιγμένο και μπλεγμένο σε δίχτυα στην Ικαρία το απόγευμα της Πέμπτης (10.8). 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη βρισκόταν για διακοπές μαζί με τη μητέρα του στους Φούρνους Ικαρίας, τόπο καταγωγής της μητέρας του. Όπως έχει γίνει γνωστό, το παιδί έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Η ώρα περνούσε και το παιδί δεν επέστρεφε. Η μητέρα του ανησύχησε και στις 18:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. 

Οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό άρχισαν αμέσως με τραγική δυστυχώς κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας πολίτης. Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο.

Τα σενάρια για τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια: είτε το παιδί να μπλέχτηκε στα δίχτυα και να μην μπορούσε να βγει στην επιφάνεια να πάρει ανάσα, είτε να έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστη μέχρι στιγμής μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια να παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cupei4to8u61)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ