- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόλεμος Ισραήλ: Επέστρεψαν στην Αθήνα οι πρώτοι Έλληνες - «Δραματικές οι στιγμές στην περιοχή»
Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πρώτοι 81 Έλληνες που βρίσκονταν στο Ισραήλ, όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τις επιθέσεις της Χαμάς στη Γάζα.
Όλοι δήλωσαν ανακουφισμένοι που επέστρεψαν στην Ελλάδα και περιέγραψαν τις στιγμές που έζησαν στο Ισραήλ από το Σάββατο όταν άρχισε τις επιθέσεις η Χαμάς.
Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Αλέξανδρος Μέμος, οι Έλληνες που επέστρεψαν είχαν πάει για προσκήνυμα στους Αγίους Τόπους και σύμφωνα με το πρόγραμμά τους θα επέστρεφαν κανονικά χθες, Κυριακή, ωστόσο λόγω του πολέμου υπήρξε καθυστέρηση.
Τις τραγικές στιγμές που βίωσαν στη Γάζα περιέγραψαν στην κάμερα της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην περιοχή.
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταφτάνουν κι άλλες πτήσεις από το Τελ Αβίβ με ξένους υπηκόους που έρχονται στη χώρα μας γιατί αισθάνονται πιο ασφαλής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.