Ελλαδα

Στον ανακριτή σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο στον Πειραιά

Ο δολοφόνος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πάρκινγκ στον Πειραιά όπου ο 68χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο
Το πάρκινγκ στον Πειραιά όπου ο 68χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πειραιάς: Απολογείται σήμερα ο 68χρονος για τη δολοφονία του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ με καραμπίνα

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί (18/09) ο 68χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09).

Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του πάρκινγκ ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο τα αυτοκίνητα μέχρι να τα σταθμεύσουν. 

Τότε ο δράστης ανέβηκε στο σπίτι του, επέστρεψε με την καραμπίνα και σκότωσε τον άτυχο 39χρονο. Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο, φαίνεται ο δράστης να πυροβολεί μία φορά στο κεφάλι, με κυνηγετική καραμπίνα, τον άτυχο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, και στη συνέχεια, αφού το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, πατά εκ νέου τη σκανδάλη. Λίγο μετά αποχωρεί ατάραχος, ενώ ένας περαστικός σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvjzxvomzljt)

Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του. Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του.

Ο δολοφόνος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι». «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έκλειναν τους δρόμους με τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι αυτό που έγινε», φέρεται να είπε. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα».

Το θύμα, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.