Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε έναν υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά

Παρέμεινε λιγότερο από δύο ώρες στα γραφεία των δικαστηρίων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προφυλακιστέος ο 68χρονος που δολοφόνησε υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά
Προφυλακιστέος ο 68χρονος που δολοφόνησε υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά © Athens Voice

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο 68χρονος που σκότωσε έναν υπάλληλο πάρκινγκ - Παρέμεινε λιγότερο από δύο ώρες στα γραφεία των δικαστηρίων

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 68χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά την περασμένη Παρασκευή.

Ο κατηγορούμενος, προφανώς δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με τις εξηγήσεις του και αποφασίστηκε να κρατηθεί εως την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Παρέμεινε λιγότερο από δύο ώρες στα γραφεία των δικαστηρίων Πειραιά, όπου είχε φτάσει στις 10 το πρωί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η δολοφονία έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην οδό Πραξιτέλους ο 68χρονος διαπληκτίστηκε για μια ακόμη φορά με τον 39χρονο εργαζόμενο. «Δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο βάζοντας και βγάζοντας τα οχήματα», ανέφερε στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος.

Πάνω στον διαπληκτισμό, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είπε «θα τα πούμε σε λίγο» και έφυγε.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο 68χρονος επέστρεψε με το όχημα του. Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου έβγαλε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε από μικρή απόσταση δύο φορές τον 39χρονο εργαζόμενο.

Το θύμα πυροβολήθηκε στο πρόσωπο και το στέρνο και έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το φονικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περίοικων και περαστικών οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος.

Ο 68χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, φέρεται να ήταν εριστικός, δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του, ενώ συχνά είχε διαπληκτισμούς για ασήμαντες αφορμές.

Η Athens Voice έχει επιλέξει να μην προβάλει το αποτρόπαιο βίντεο της δολοφονίας στον Πειραιά, που διακινείται τις τελευταίες ημέρες σε site και social media

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ