Ελλαδα

Πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της στην Αργυρούπολη

Έδινε επί μήνες αγώνα για τη ζωή της σε κέντρο αποκατάστασης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 41χρονη Όλγα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022
Η 41χρονη Όλγα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022 © Facebook / Φίλοι Προασπίζω

Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα - Είχε πέσει θέμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Ενάμιση και πλέον χρόνο από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, η 41χρονη Όλγα Δημητρακοπούλου έφυγε από τη ζωή στο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο είχε μεταφερθεί, δίνοντας αγώνα για τη ζωή της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 41χρονη Όλγα κατέληξε μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμός της, τον Ιανουάριο του 2022, η γυναίκα έμεινε για περισσότερους από 7 μήνες σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Στο πλευρό της βρίσκονταν πάντα οι γονείς της. 

Η είδηση του θανάτου της 41χρονης Όλγας έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών «Προασπίζω». 

Η ανάρτηση για τον θάνατο της 41χρονης Όλγας

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι... μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας! Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπό της... και δάσκαλο καράτε; Τελικά, φαίνεται πως η στήριξή μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματά του!!!

»Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά. Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές – γιατί η Ζωή είναι Ανεκτίμητη! Καλό σου ταξίδι Ολγα!!! ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖ!!!»

Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ..... μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη - ιδιαίτερα για την οικογενεια...

Posted by Φίλοι Προασπίζω on Monday, August 28, 2023

H 41χρονη Όλγα είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης

10 μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε, τον περασμένο Νοέμβρη, η 41χρονη Όλγα είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Τότε, ο οργανισμός «Πράξη Αγάπης» μετέφερε τα νεότερα για την κατάστασή της. Λόγω των εγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί από τα χτυπήματα του δασκάλου πολεμικών τεχνών και συντρόφου της, είχε χάσει την ομιλία της και ήταν αδύνατο να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί. 

«Η 41 ετών Όλγα, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύντροφό της τον περασμένο Ιανουάριο με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση σε Δημόσιο Νοσοκομείο. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω! Με την καθοριστική συμβολή των ιατρών και έπειτα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Παρόλα αυτά, οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί. Χάρη στην άμεση παρέμβαση του Οργανισμού μας και την καθοριστική συμμετοχή όλων σας η Όλγα εδώ και 1,5 μήνα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης όπου λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα με την κατάσταση της υγείας της να σημειώνει μεγάλη πρόοδο. Η Όλγα ξεκίνησε να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με τον νάρθηκα που προμηθευτήκαμε πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα. Οι αρμόδιοι θεραπευτές είναι πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη και την πρόγνωση της Όλγας και από την εικόνα της φαίνεται πως μέρα με τη μέρα σημειώνει θεαματική βελτίωση. Η παραμονή της στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρίσκεται κρίνεται άκρως απαραίτητη, για να μπορέσει η Όλγα να ολοκληρώσει το απαραίτητο πρόγραμμα θεραπειών που θα τη βοηθήσει να ξανακατακτήσει τις χαμένες της ικανότητες και να ξανασταθεί στα πόδια της!», έγραφε –μεταξύ άλλων– ο οργανισμός για την κατάστασή της. 

H Όλγα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό και μας χρειάζεται όλους στο πλευρό της! Νέα...

Posted by Πράξη Αγάπης on Friday, November 4, 2022

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ