Ελλαδα

Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία ασκεί η οικογένεια της Όλγας

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 41χρονη Όλγα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022
Η 41χρονη Όλγα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022 © Facebook / Φίλοι Προασπίζω

Αργυρούπολη: Μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία ασκεί η οικογένεια της Όλγας

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 41χρονης Όλγας, που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον 47χρονο σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022 στην Αργυρούπολη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Όλγας, Λουκάς Πουρσανίδης, μίλησε για την περιπέτεια της 41χρονης μέχρι την τραγική κατάληξη, αλλά και για το ενδεχόμενο ο δράστης να κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

Ο κ. Πουρσανίδης, μιλώντας στο Mega, είπε ότι ήδη ο τζουντόκα έχει καταδικαστεί, ομοφώνως, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. «Πλέον μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, που συνδέεται αιτιωδώς με τις πράξεις του δράστη. Πλην όμως, υπάρχει αυτό που αποκαλούμε στα νομικά "δεδικασμένο". Όταν έχει καταδικαστεί κάποιος, δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου για πανομοιότυπη πράξη. Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, αλλά ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv49zhbjqc0p)

Η 41χρονη κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ νοσηλευόταν. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Όλγα Δημητροπούλου βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση για επτά μήνες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Στο διάστημα αυτό υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις για να κρατηθεί στη ζωή, όμως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα του 47χρονου πρώην πρωταθλητή τζούντο τής είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια ομιλίας και κίνησης, καθώς βρισκόταν καθηλωμένη. Στη συνέχεια καλυτέρευσε κάπως η κατάστασή της, καθώς κινούσε τα άκρα της, όμως δυστυχώς η 41χρονη Όλγα τελικά δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών χωρίς αναστολή από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 47χρονο αθλητή τζούντο, παρά τη μεταμέλεια που έδειξε μετά τον ξυλοδαρμό της 41χρονης πρώην συντρόφου του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv4c5pfmynm1)

Τον θάνατο της 41χρονης δημοσιοποίησε ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω»

Υπενθυμίζεται ότι τον θάνατό της έκανε γνωστό ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω»:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε, και έτσι... μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη - ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) άνθρωπό της... και δάσκαλο καράτε.

Τελικά φαίνεται πως η στήριξή μας και η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματά του!!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την αγαπά.

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητό μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές - γιατί η ζωή είναι Ανεκτίμητη!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ