Ελλαδα

Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε

Τι αναφέρουν συγγενείς της γυναίκας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oκτώ άτομα πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (Φωτό αρχείου)

Καλαμαριά: Αστυνομικός σκότωσε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Τι αναφέρουν συγγενείς της γυναίκας

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, νωρίτερα σήμερα το πρωί, μπαίνοντας σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Ένας 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι, είχε εδώ και αρκετό καιρό προβλήματα, με τις διαμάχες και τους διαπληκτισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλο.

Δεν ήθελε να χωρίσουν

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί. Ο 38χρονος πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και γύρισε στο σπίτι. Έπειτα από έναν ακόμη τσακωμό, επειδή όπως αποκαλύπτουν συγγενείς της 42χρονης γυναίκας, ο αστυνομικός δεν ήθελε να χωρίσουν, φαίνεται οτι τράβηξε πιστόλι και αφού σκότωσε τη σύζυγο του στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη.

Το όπλο της δολοφονίας είναι το υπηρεσιακό όπλο του 38χρονου, ο οποίος σύμφωνα με συναδέλφους του, τον τελευταίο καιρό ήταν αναστατωμένος, εξαιτίας του επικείμενου χωρισμού. Όχι όμως σε σημείο τέτοιο ώστε να σκοτώσει, ανέφεραν συγκλονισμενοι συνάδελφοι του.

Ιατροδικαστής της υπηρεσίας Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο σημείο όπου προχώρησε σε αυτοψία του χώρου, επιβεβαιώνοντας πως όλα συγκλίνουν προς την δολοφονία και αυτοχειρία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να υπήρχε στο σπίτι τρίτο άτομο.

Το τμήμα Ασφάλειας Καλαμαριάς διερευνά την υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ