- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ξυλοδαρμός 40χρονης στην Αργυρούπολη - Τι είπε ο ιατροδικαστής
Βρέθηκαν σημάδια που μαρτυρούν ότι η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί ξανά
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 40χρονη μετά τον ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη από τον 46χρονο, διαπίστωσε «βαριές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά».
Για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στην Αργυρούπολη έδωσε στοιχεία ο ιατροδικαστής. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σοκάρουν. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι υπάρχουν σημάδια στο σώμα της 40χρονης που δείχνουν ότι δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή (14/1).
Όπως μετέδωσε το OPEN, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και στο παρελθόν. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεση μαρτυρούν τη βιαιότητα, με την οποία ο 46χρονος καθ' ομολογίαν δράστης χτύπησε στο κεφάλι και το σώμα τη 40χρονη στο διαμέρισμα στην Αργυρούπολη. Ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει ο δράστης να χτύπησε τη σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.
Αφού την ξυλοκόπησε, την εγκατέλειψε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και εξαφανίστηκε για να μην τον συλλάβει η αστυνομία.
Ξυλοδαρμός 40χρονης στην Αργυρουπόλη - Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον 46χρονο στην Αργυρούπολη, εντόπισε:
- Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα
- Σπασμένα πλευρά
- Χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα σε επίπεδη επιφάνεια.
«Εξόχως σοβαρά» χαρακτηρίζει ο ιατροδικαστής τα τραύματα. Η 40χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική.
Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος που ξυλοκόπησε τη γυναίκα, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη. Αύριο, Πέμπτη (20/1), θα περάσει την πόρτα του ανακριτή. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιεί σύντροφό του. «Ο 46χρονος έσβηνε τσιγάρα πάνω της» κατήγγειλε συγγενής μιας πρώην κοπέλας του δράστη, την οποία ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.