Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να στηθεί πανηγύρι με Ethio Jazz;
Στις φλόγες έχουν παραδοθεί δεκάδες χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων, σπίτια, καλλιέργειες, περιουσίες, ενώ η πύρινη λαίλαπα στέρησε τη ζωή σε τουλάχιστον 26 μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς, στον Έβρο.
Τα τελευταία 24ωρα, το ένα μέτωπο πυρκαγιάς ξεσπάει μετά το άλλο, ενώ άνιση είναι η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων και των εθελοντών για την κατάσβεσή τους καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες, με ισχυρότατους ανέμους και ξηρασία.
Η Αττική βρίσκεται για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τον εφιάλτη, καθώς εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στη Φυλή και στα όρια της Πάρνηθας, καθώς και στον Ασπρόπυργο.
Την ίδια ώρα, δραματικές ώρες ζει η Αλεξανδρούπολη με συνεχείς εκκενώσεις οικισμών, ενώ ολονύχτιο θρίλερ σημειώθηκε τη Δευτέρα με την εκκένωση του νοσοκομείου την ώρα που οι φλόγες το είχαν σχεδόν περικυκλώσει.
Μέτωπα μαίνονται σε Ροδόπη, Μακρακώμη, Βοιωτία, Εύβοια, Πρέβεζα, Καβάλα, Αρκαδία, Χαλκιδική...
Δειτε περισσοτερα
Μια περιήγηση στο αγαπημένο τοπόσημο των Εξαρχείων
Το κλασικό άλμπουμ του 1976 επιστρέφει σε Super Deluxe Box Set με νέες μίξεις, ακυκλοφόρητα tracks και σπάνιο υλικό από μια κρίσιμη δημιουργική περίοδο
Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου «Μαθήματα επιβίωσης στον 21ο αιώνα» και την είδηση του θανάτου του Διονύση Σαββόπουλου
H φετινή καμπάνια «Humans» του Minas έχει επίκεντρο τον άνθρωπο
Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στη νέα γενιά που συμμετείχε στην παρέλαση, ντυμένη με ηπειρώτικες φορεσιές