Ελλαδα

Στο νοσοκομείο 42χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Αγρίνιο

Η επίθεση έγινε μπροστά στην κόρη τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα κρύβει το πρόσωπό της και προσπαθεί να προστατευτεί από κακοποίηση
© Pixabay / ninocare

Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός 42χρονης από τον σύζυγό της - Στο νοσοκομείο η γυναίκα - Μάρτυρας η κόρης τους

Με πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου μια γυναίκα 42 ετών, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγο της. Μάλιστα, ο ξυλοδαρμός της συνέβη μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Το νέο περιστατικό οικογενειακής βίας, συνέβη το πρωί της Παρασκευής (11.8) στο χωριό Στράτος Αιτωλοακαρνανίας. Ο 54χρονος άνδρας έπειτα από έναν άγριο καυγά με τη 42χρονη σύζυγο του, την ξυλοκόπησε με μανία. Τη χτύπησε με μπουνιές, χαστούκια και κλωτσιές, την ίδια ώρα που η 42χρονη καλούσε σε βοήθεια ενώ η 12χρονη κόρη τους, ζητούσε από τον πατέρα της να σταματήσει να τη χτυπά.

Η βίαιη επίθεση διήρκησε αρκετά λεπτά. Γείτονες άκουσαν τις φωνές και κάλεσαν τις αρχές. Ο 54χρονος «νταής» συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αγρινίου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα κατηγορούμενος για Ενδοοικογενειακή Βία. Το 12χρονο κορίτσι, βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του, η οποία έχει αρκετά τραύματα, χωρίς να κινδυνεύει η κατάσταση της υγείας της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ