Ελλαδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 72χρονο που εξαφανίστηκε στην Κρήτη - Τον ψάχνουν με drone και τον σκύλο «Ελπίδα»

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 72χρονο που εξαφανίστηκε
ΑΡΧΕΙΟ © Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 72χρονο που εξαφανίστηκε - Τον ψάχνουν με drone και τον σκύλο «Ελπίδα»

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 72χρονου Γερμανού, η τύχη του οποίου αγνοείται από την περασμένη Τρίτη στην Κρήτη.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν ο σκύλος «Ελπίδα» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τους δύο εκπαιδευτές, δύο πυροσβέστες από το ΠΚ Βιάννου, καθώς και το drone της Πυροσβεστικής με δύο χειριστές. Στις έρευνες συμμετέχει και η ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη - Πήγαινε για διακοπές 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 72χρονος άνδρας βρισκόταν στο εξοχικό του στο Καστρί της Βιάννου για διακοπές. Στις 25 Ιουλίου είχε επικοινωνήσει με τον γιο του στη Γερμανία, αναφέροντας πως την επόμενη ημέρα θα επιστρέψει στη χώρα τους. Ωστόσο, το ταξίδι πίσω στη Γερμανία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφήνοντας τον γιο του με ανησυχίες και φόβους για την εξαφάνισή του.

Αμέσως μετά τη λήψη του μηνύματος, η αστυνομία ενεργοποίησε έναν ολόκληρο μηχανισμό, με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής και του λιμεναρχείου, προκειμένου να εντοπίσουν τον αγνοούμενο. Οι αρχές διενεργούν έλεγχο των καμερών ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του 72χρονου, ενώ παράλληλα ερευνούν το κινητό του τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαπιστώσουν την τελευταία του τοποθεσία.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κληθεί να συνεργαστούν με τις αρχές, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα. Η αναζήτηση συνεχίζεται με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση, με την ελπίδα να βρεθεί άμεσα ο 72χρονος, και να λυθούν τα μυστήρια γύρω από τον εξαφάνισή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ