- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκήνωση στη Λέσβο
Στον Μόλυβο έφηβοι 14-17 ετών και τα ενήλικα στελέχη που τα συνοδεύουν θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική ανάπτυξη
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μυτιλήνης διοργανώνει καλοκαιρινή κατασκηνωτική δράση για εφήβους
Kαλοκαίρι και κατασκήνωση πάνε μαζί. Όμορφες αναμνήσεις, δραστηριότητες στη φύση, και πολλές μα πολλές φιλίες. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες οργανώσεις με ενεργή παρουσία σε 90 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, διοργανώνει αυτο το καλοκαίρι μία κατασκήνωση στο νησί της Λέσβου. Η κατασκηνωτική δράση, που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μόλυβος, επικεντρώνεται στην εθελοντική εργασία, την αλληλεπίδραση με τους κατοίκους του τόπου και τη συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Mυτιλήνης: Πότε ξεκινά η κατασκήνωση
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, θα φτάσουν στην Λέσβο δεκάδες νέοι εθελοντές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Κρήτη, Χίος, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, αλλά και περιοχές της Αττικής. Τα μέλη του Οδηγισμού, ένα σωματείο που διανύει πάνω από 90 χρόνια πορείας και συνεχούς προσφοράς σε όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την Λέσβο με οργανωμένες δράσεις και εθελοντική προσφορά. Η Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης αφορά εφήβους 14-17 ετών και τα ενήλικα στελέχη των ομάδων τους που τα συνοδεύουν ενώ οι Οδηγοί θα παραμείνουν στο νησί για περίοδο 10 ημερών, και θα δράσουν σε διάφορα σημεία του νησιού.
Όσον αφορά το πρόγραμμα που θα διεξαχθεί επικεντρώνεται σε ποικίλες ομάδες ενδιαφέροντος, προσφέροντας στα μέλη την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που ενισχύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την τοπική ανάπτυξη. Οι προσπάθειες και η συμβολή των Οδηγών από όλη την Ελλάδα στην Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης (ΚΚΑ) στη Λέσβο αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στον τοπικό τουρισμό και να συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη του νησιού, αναδεικνύοντας την Λέσβο ως έναν όμορφο και ζωντανό προορισμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κλείνει» ο Λόφος Φινόπουλου από σήμερα τα μεσάνυχτα
Πιθανή παρουσία θραυσμάτων γυαλιού
Red Code για φωτιές στην Αττικοβοιωτία κι άλλες 14 περιοχές
Πότε θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι
Περισσότεροι από 250 πολίτες απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης
Ζήτησε πλήρη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για τις επόμενες μέρες
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 25 πυροσβέστες
Η Πολιτική Προστασία θέτει σε αυξημένη ετοιμότητα υπηρεσίες, Περιφέρειες και Δήμους
Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών
Μετά την αποτίμηση των ζημιών, το βάρος πέφτει στην αντιπλημμυρική θωράκιση
Με πληρότητες που αγγίζουν το 100% αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά
Η Πολιτική Προστασία θέτει τέσσερις περιοχές σε κατάσταση κινητοποίησης - Σε ετοιμότητα Δήμοι και Περιφέρειες
Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές μπόρες στα ορεινά
Mήνυμα υψηλού συμβολισμού και κοινωνικής ευαισθησίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
Η φωτογραφία της ημέρας από το Forecast Weather Greece
34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Ενισχυθήκαν οι δυνάμεις, 11 εναέρια κα 82 πυροσβέστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.