Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 65χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του

Τι αναζητούν οι Αρχές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 65χρονος βρέθηκε σφαγμένος στο σπίτι του
ΑΡΧΕΙΟ © Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μέσα στο σπίτι του

Τα κίνητρα της δολοφονίας του 65χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη, αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Το σπίτι του θύματος, βρίσκεται στην περιοχή της Μενεμένης, στην οδό Καζαντζάκη. Δράστης και θύμα φαίνεται πως πάλεψαν, και ο δράστης κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 65χρονο, δένοντας τον από τον λαιμό με ένα σκοινί.

Θεσσαλονίκη: Πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο μαζί με τους αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, χωρίς μέχρι στιγμή αυτό να έχει εντοπιστεί.

Η τρόπος δράσης του δολοφόνου δείχνει προσωπικά ή οικονομικά κίνητρα, χωρίς να αποκλείουν οι αστυνομικοί το κίνητρο να είναι η ληστεία.

Ήδη αναζητούνται συγγενικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να δώσουν κατάθεση, ενώ αναζητείται το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους συνομίλησε πριν την δολοφονία του.

Παράλληλα, ομάδα αστυνομικών, αναζητά βίντεο από κλειστά κυκλώματα καταγραφής ήχου και εικόνας στην ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστης της δολοφονίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ