Ελλαδα

Πάτρα: Μαχαίρωσε την 25χρονη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Η κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός έξω από περιπολικό
© EUROKINISSI

Πάτρα: Τσακώθηκαν και μαχαίρωσε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου

Επίθεση με μαχαίρι από τον σύντροφό της δέχθηκε μια 25χρονη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη μέση του δρόμου περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα. Το ζευγάρι φέρεται να ξεκίνησε να διαπληκτίζεται μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια, βγήκαν έξω στον δρόμο και ο άνδρας μαχαίρωσε την κοπέλα τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στον λαιμό.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης με κηλίδες αίματος.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την αιμόφυρτη κοπέλα και να τη μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο. Η κατάσταση της 25χρονης ήταν σοβαρή, αλλά πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά την επίθεση, ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εις βάρος του εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά.

Με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μπροστά στο όλο περιστατικό φέρεται να ήταν και το μικρό παιδί της 25χρονης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ