Ελλαδα

Ελεύθερος ο 76χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 41χρονη στη Λάρισα

Σήμερα κηδεύτηκε η άτυχη γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα
© onlarissa.gr

Λάρισα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια 41χρονη μητέρα

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα η 41χρονη μητέρα δύο παιδιών, η οποία σκοτώθηκε προχθές όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας.

Ο 76χρονος οδηγός, ο οποίος είχε συλληφθεί, απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην οδηγήσει κανένα τροχοφόρο ή άλλο όχημα μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα: συγκεκριμένα, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που οδήγησε στο θάνατο άλλο άτομο, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 76χρονος είναι συντετριμμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το δυστύχημα. Εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Η 41χρονη ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της στις ΗΠΑ και βρισκόταν στη Λάρισα για διακοπές στους δικούς της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και όταν είδε το αγροτικό να κατευθύνεται προς το μέρος της, κοντοστάθηκε και επιχείρησε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο. Ωστόσο, δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να χάσει τη ζωή της, το πιθανότερο από βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός μετά την παράσυρση, σταμάτησε το όχημα σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μετά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ