Ελλαδα

Εννιάχρονος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στο κέντρο της Αθήνας

Αναζητούνται οι γονείς του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οδός Πανεπιστημίου
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αναζητούνται οι γονείς του 9χρονου Νικόλα Χασάν - Βρέθηκε μόνος του στον δρόμο

Tους γονείς ενός νεαρού αγοριού το οποίο βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του επί της οδού Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, αναζητούν οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το παιδάκι βρέθηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες να περπατάει μόνο του στην Πανεπιστημίου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30.

Μάλιστα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών, δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ανήλικου Χασάν Νικόλα, ηλικίας εννιά ετών (κατά δήλωσης του).

Εννιάχρονος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στο κέντρο της Αθήνας

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1,40. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλέ σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY