- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο παιδιά που κατάπιαν μπίλια και ξύλο από σουβλάκι
Χειρουργήθηκαν στο ΠΑΓΝΗ
Κρήτη: Δύο ανήλικα παιδιά παραλίγο να πνιγούν από κατάποση μπίλιας και ξύλου από σουβλάκι
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ, στην Κρήτη, όταν διακομίστηκαν δυο ανήλικα που παραλίγο να πνιγούν από κατάποση ξένου σώματος.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, τα περιστατικά δεν σχετίζονται μεταξύ τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα.
Το πρώτο παιδάκι, ηλικίας 2,5 ετών, διακομίστηκε από το Ρέθυμνο καθώς φέρεται να κατάπιε μπίλια από σφυρίχτρα ενώ το δεύτερο, δύο ετών, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς κατάπιε ξύλο από σουβλάκι το οποίο στάθηκε στον υποφάρυγγα. Και τα δύο παιδάκια εισήχθησαν στο χειρουργείο.
H ανάρτηση του διευθυντή του ΠΑΓΝΗ
Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης του στο facebook ο διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο όπως σημειώνει ο Μανόλης Προκοπάκης, το νοσοκομείο δεν εφημέρευε παρ' όλα αυτά κλήθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα δύο σοβαρά περιστατικά. Παράλληλα άφησε αιχμές για την κατάσταση των νοσοκομείων στην Κρήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται - Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου
«Για μια σύγχρονη και δημοκρατική πόλη, η προάσπιση της ισότητας είναι δέσμευση», τόνισε ο Χάρης Δούκας
Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή τα ξημερώματα της Κυριακής
Διαγωνισμός το καλοκαίρι, ανάδοχος έως το τέλος του 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.