Ελλαδα

Πέταξε για τη Γερμανία ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη

Ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 21χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη
Ο 21χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη © Facebook

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Στη Γερμανία ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού - Ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας

Για τη Γερμανία, και συγκεκριμένο για εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο, πέταξε ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μετά από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή τής υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί η απογείωση της αεροπορικής πτήσης, η οποία μεταφέρει επίσης τους γονείς του 20χρονου Γεράσιμου από τη Θεσσαλονίκη στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ στην πτήση, με την οποία αεροδιακομίζεται ο 20χρονος Γεράσιμος στο Ανόβερο, επιβαίνει επίσης ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.

Τέμπη - Ο 21χρονος Γεράσιμος άνοιξε τα μάτια του - «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

«Το παιδί θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Γερμανία. Άνοιξε τα μάτια του, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από τη Γερμανία», είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή και πρόσθεσε: «Μη με ρωτάτε κάτι άλλο, μόνο ο Θεός ξέρει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctal0345ko8p)

Διαβάστε περισσότερα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ