Ελλαδα

Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

«Άνοιξε τα μάτια του, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον», λέει ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 21χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη
Ο 21χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη © Facebook

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

O 21χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη μεταφέρεται την Παρασκευή ή τη Δευτέρα σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας. Από το βράδυ του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφέρει τον τραυματία στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα για να συνεχίσει αεροπορικώς το ταξίδι του στη Γερμανία.

Ο 21χρονος Γεράσιμος συμπληρώνει 105 μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και με απόφαση των γονέων του, και τη συνδρομή του υπουργείου Υγείας, θα μεταφερθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Γερμανία που εξειδικεύεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η διοίκηση και οι γιατροί του Νοσοκομείου είναι ενήμεροι και αναμένουν αύριο την έλευση των στελεχών του Κέντρου από τη Γερμανία για να προχωρήσουν τις διαδικασίες μεταφοράς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctaboe1z38mh)

Μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο πατέρας του 21χρονου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ανάψουν ένα κεράκι και να προσευχηθούν για τον γιο του. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctal0345ko8p)


Τέμπη - Ο 21χρονος Γεράσιμος ανοιξε τα μάτια του - «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

«Το παιδί θα μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Γερμανία. Άνοιξε τα μάτια του, αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από τη Γερμανία», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή και πρόσθεσε: «Μην με ρωτάτε κάτι άλλο, μόνο ο Θεός ξέρει». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctal0345ko8p)

Διαβάστε περισσότερα για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ