Βόλος: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν τη νύχτα και εν μέσω κακοκαιρίας στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην παραλία του Βόλου, προκαλώντας σημαντικές φθορές στις τζαμαρίες.
Η ΔΕΕΠ Μαγνησίας, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η συγκεκριμένη επίθεση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα του 2023 πιέζονται και απομονώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οι ψευδοεπαναστάτες έβγαλαν το μένος τους και τον χουλιγκανισμό τους στις τζαμαρίες του εκλογικού κέντρου μας. Με βαριοπούλες και λοστάρια, ομάδα 30 κουκουλοφόρων έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπεύθυνης των γραφείων και ενός νεαρού μέλους μας. Γαλουχημένοι με θολές ιδέες βίας και παρανομίας έπραξαν το μόνο που γνωρίζουν καλά: Κουκούλα, βαριοπούλα και καταστροφή».
«Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν. Στις συγκεκριμένες πρακτικές και "ιδεολογίες" οι πολίτες απάντησαν αποστομωτικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα θέσουν οριστικά στο περιθώριο την ασυδοσία και την ανομία στις 25 Ιουνίου. Εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Νέα Δημοκρατία, Δυνατά, Τολμηρά, Μπροστά», καταλήγει η ανακοίνωση.
Η ανάρτηση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.