Ελλαδα

Δύο νεαροί αστυνομικοί αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων ωρών στο Λασίθι

Τι δείχνουν οι έρευνες για τα δύο περιστατικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί πάνω σε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ.
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Λασίθι: Αυτοκτονία δύο νεαρών αστυνομικών - Τα σημειώματα και ο εντοπισμός τους με διαφορά μίας ώρας

Σε αυτοκτονία αποδίδονται οι θάνατοι δύο νεαρών αστυνομικών στο Λασίθι. Ο 34χρονος και ο 35χρονος εντοπίστηκα απαγχονισμένοι σήμερα Σάββατο (10.6), βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους και τους συναδέλφους τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο άφησαν σημειώματα για τους λόγους που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών ήταν παντρεμένος χωρίς να έχει αποκτήσει παιδιά. Είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα και είχε πάρει μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ενώ διέμενε στη Σητεία. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ