Ελλαδα

Αθλητικός παράγοντας στην Ηλεία κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που προπονούσε

Την φίλησε και ταυτόχρονα την χάιδεψε στο στήθος της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aselgeia
Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο

Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που προπονούσε - Την φίλησε και ταυτόχρονα την χάιδεψε στο στήθος της

Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί την καταγγελία του πατέρα μιας 15χρονης αθλήτριας στην Ηλεία ότι παράγοντας της ομάδας στην οποία αθλείται, την χάιδεψε στο στήθος και την φίλησε κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Για την υπόθεση, είναι ενήμερη και η εισαγγελία η οποία ζήτησε λεπτούς χειρισμούς από τους αστυνομικούς, καθώς πρόκειται για ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, το οποίο μένει με τον πατέρα του σε χωριό της Ηλείας, καθώς οι γονείς του είναι χωρισμένοι, με την μητέρα, να διαμένει στην Αθήνα.

Ο άνθρωπος σε βάρος του οποίου έγινε η καταγγελία, είναι ένας 60χρονος, παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο, μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί δεν έχουν συγκεντρώσει άλλες μαρτυρίες πως είχε περίεργη συμπεριφορά. Χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως η καταγγελία της 15χρονης δεν ισχύει. Χαρακτηρίζεται ως ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν συνέχεια κοντά στην ομάδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, την ώρα της προπόνησης πριν από σχεδόν έναν μήνα, πλησίασε την 15χρονη, την φίλησε και ταυτόχρονα την χάιδεψε στο στήθος της. Η κοπέλα σάστισε και τραβήχτηκε, πλην όμως, δεν ανέφερε κάτι στον προπονητή της, παρά μόνο στον πατέρα της λιγη ώρα αργότερα. Ο πατέρας της, κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην Ασφάλεια Πύργου όπου και ξεκίνησαν οι έρευνες για την υπόθεση.

Η εισαγγελία Πύργου είναι ενήμερη για το περιστατικό και αναμένει από την αστυνομία να λάβει καταθέσεις από συναθλήτριες της 15χρονης αλλά και άλλα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε υποπέσει κάτι περίεργο ή ύποπτο στην αντίληψη τους σχετικά με την συμπεριφορά του 60χρονου ενώ θα κληθούν για καταθέσεις και συγγενικά πρόσωπα του.

Επίσης, θα ερευνηθούν κινητά τηλέφωνα και λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μήπως και προκύψει κάτι ύποπτο, που ενδεχομένως να μπορέσει να βοηθήσει στις περαιτέρω έρευνες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ