Ελλαδα

Σε μοναστήρι κρυβόταν ο κατηγορούμενος για τη φονική συμπλοκή στο Γκάζι

Εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο του 50χρονου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε μοναστήρι κρυβόταν ο κατηγορούμενος για τη φονική συμπλοκή στο Γκάζι
@ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ EUROKINISSI

Φονική συμπλοκή στο Γκάζι: Σε μοναστήρι στο Πόρτο Ράφτη κρυβόταν ο κατηγορούμενος - Δηλώνει αθώος

Σε ένα μοναστήρι κρυβόταν από πέρυσι τον Σεπτέμβρη ένας νεαρός ο οποίος κατηγορείται πως είχε εμπλακεί στον θανάσιμο τραυματισμό ενός 50χρονου έξω από μπαρ στο Γκάζι. Ο κατηγορούμενος, όπως διαπιστώθηκε μετά την φονική συμπλοκή, πήγε στο σπίτι του, πήρε τα ρούχα του και έσπευσε σε ένα μοναστήρι στο Πόρτο Ράφτη, όπου και κρυβόταν έως σήμερα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την δολοφονία του Κωνσταντίνου Λαγού, έφτασαν στα ίχνη του δράστη, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την δολοφονία του. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά του και τους δήλωσαν την ταυτότητα τους, ο ίδιος τους απάντησε πως «μια μπουνιά του έδωσα μόνο, δεν τον σκότωσα εγώ».

Υπενθυμίζεται πως τον 50χρονο είχε εντοπίσει στην οδό Ικαριέων ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Το θύμα ήταν αιμόφυρτο, με χτυπήματα στο πρόσωπο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» όπου έπειτα από λίγες ώρες νοσηλείας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι βρισκόταν σε ένα μπαρ και έπινε. Ο 50χρονος, που εργαζόταν σε εκτυπωτική εταιρία, είχε χωρίσει πρόσφατα και κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Φαίνεται, από την έρευνα των αστυνομικών πως διαπληκτίστηκε με τουλάχιστον ένα άτομο το μοιραίο βράδυ, προτού βρεθεί νεκρός από τον αστυνομικό.

Ο κατηγορούμενος, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ