- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Ναι» στην άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου
Επόμενο βήμα η ψήφιση από την Ολομέλεια
Αλέξης Γεωργούλης: Ψήφιση της άρσης ασυλίας από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου
Την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης.
Πιθανότατα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, θα έρθει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ψήφιση ή μη της άρσης ασυλίας του ευρωβουλευτή. Υπέρ της άρσης ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη ψήφισαν 19 ευρωβουλευτές ενώ δεν υπήρξε καμία ψήφος κατά της άρσης ασυλίας και καμία αποχή.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε μια επιστολή με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023 με το αίτημα της εισαγγελίας του Βελγίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας που έγινε στις 24 Ιουνίου 2021 κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση, εγκλήματα που φέρονται να έχουν διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2020. Αλέξης Γεωργούλης αρνήθηκε το δικαίωμά του να γίνει ακροασή από την επιτροπή JURI και μετέφερε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα της δικαιοσύνης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.