Ελλαδα

Ελεύθερος με όρους ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα

«Είμαι συντετριμμένος», δήλωσε - Όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καλλιθέα - Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τη 12χρονη μαθήτρια καταγράφηκε τη Δευτέρα
© Unsplash / Mike Kenneally

Καλλιθέα - Δυστύχημα με θύμα 12χρονη μαθήτρια: Ελεύθερος μετά την απολογία του - Οι περιοριστικοί όροι

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε 12 στην Καλλιθέα, το μεσημέρι της Δευτέρας (8.5).

Ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος με την επιβολή των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος οδηγός δηλώνει συντετριμμένος για το δυστύχημα ενώ αρνείται ότι οδηγούσε επικίνδυνα. Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως είχε δανειστεί το όχημα και έτσι δεν γνώριζε ότι δεν είχε περάσει από ΚΤΕΟ. 

Ο νεαρός, το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ κινείτο στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, παρέσυρε την 12χρονη Χαρίκλεια, η οποία προσπαθούσε να διασχίσει τη λεωφόρο Θησέως. Το άτυχο κορίτσι έπεσε αιμόφυρτη μπροστά στα μάτια της αδερφής της, η οποία υπέστη σοκ. Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος σταμάτησε, έχοντας υποστεί και αυτός σοκ και στους αστυνομικούς υποστήριξε πως το παιδί, ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csk8op7ckw49)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ