Ελλαδα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της στη Μυτιλήνη

Η οικογενειακή τραγωδία και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυτιλήνη
© Unsplash / Kostas Fotiadis

Μυτιλήνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η γυναίκα που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της μέσα στην επιχείρηση εστίασης που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη

Η οικογένεια έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα, αφού οι δύο γονείς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τα δύο από τα τρία τους παιδιά. Έκτοτε, ξεκίνησαν τα προβλήματα ανάμεσα τους, καθώς φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο 48χρονος επιχειρηματίας, φέρει εγκαύματα 3ου βαθμού σε πρόσωπο, θώρακα και πόδια. 

Πριν από λίγα χρόνια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η οικογένεια έχασε το ένα της αγόρι από πνιγμό στο λιμάνι της πόλης και λίγο αργότερα την κόρη, σε τροχαίο δυστύχημα. Η 49χρονη έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς άνθρωποι που την γνωρίζουν. Ήταν καλόκαρδη και ιδιαίτερα αγαπητή, όμως η απώλεια των δύο της παιδιών στοίχισε στην ίδια αλλά και στον σύζυγό της. Η οικογένεια έχει ένα ακόμη παιδί το οποίο κατά βάση βοηθά τους γονείς του στο ουζερί που έχουν στο κέντρο της πόλης. Πριν το Πάσχα, ο 58χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς συγγενικό του πρόσωπο, φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τη σύζυγό του.

Οι προστριβές στο σπίτι του ζευγαριού ήταν συνεχείς. Οι διαπληκτισμοί ήταν συχνοί, ακόμη και μέσα στην επιχείρησή τους. Όμως, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 49χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όπως λένε οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, σήμερα (20-04-2023) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

»Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η συλληφθείσα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ημεδαπό σύζυγό της, σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που διατηρεί ο τελευταίος στη Μυτιλήνη, περιέλουσε αυτόν με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης».

Η σύζυγος του άνδρα αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα (21.4) ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ