- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξυλοδαρμός 15χρονου μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο της Αττική - Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι
Αναζητούνται άλλα δύο άτομα
Bullying σε ιδιωτικό σχολείο της Αττική – Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν 15χρονο - Συνελήφθησαν τέσσερις συνομήλικοί του
Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έξι 15χρονοι εξύβρισαν, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν συνομήλικό τους σε ιδιωτικό σχολείο της Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ATHENS VOICE, πέντε αγόρια και ένα κορίτσι έδεσαν σε μια καρέκλα με πετονιά συμμαθητή τους και άρχισαν να τον βρίζουν.
Τον 15χρονο εντόπισαν συμμαθητές του, οι οποίοι κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι γονείς του 15χρονου και οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία. Ο ανήλικος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή βάρδιας, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε το αγόρι, ως προς τον τρόπο με τον οποίο τον ακινητοποίησαν οι συμμαθητές του.
Για το επεισόδιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οι τέσσερις ανήλικοι που κατηγορούνται για εξύβριση, παράνομη βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος συνομηλίκου τους. Σε βάρος των τεσσάρων 15χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.
Την ίδια ώρα, έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση ξυλοδαρμού του ανήλικου μαθητή εντός του ιδιωτικού σχολικού ιδρύματος. Σε βάρος των δύο τελευταίων, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας, σχηματίστηκε δικογραφία.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις 15χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία.
Εκτός των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ειδικότερα, άπαντες οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος συνομήλικου τους, πρωινές ώρες της 31-3-2023 εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος της Αττικής διαρκούντος του σχολικού προγράμματος.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.