- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο δυστύχημα με τον διευθυντή του ΟΣΕ
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον Διευθυντή Κυκλοφορίας
Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων με τα οποία συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Λαγονήσι το μεσημέρι της Κυριακής, την ίδια ώρα που ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή να διεξαχθή ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α' Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας - νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.
Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.
Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.
Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος».
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
Σύμφωνα με την Τροχαία και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.