Ελλαδα

Ο Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα δώσει το παρών με ζωντανή ομιλία του στο Money Show 2023

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει ζωντανά στην Αθήνα, «5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών», το Σάββατο 8 Απριλίου.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει ζωντανά στην Αθήνα, «5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών», το Σάββατο 8 Απριλίου.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στην διοργάνωση Money Show στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Απριλίου. Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος, συγγραφέας 6 βιβλίων για το μάρκετινγκ και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Marketing in Practice» συγκεντρώνει και παρουσιάζει σύγχρονες και βασικές τάσεις στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις για φέτος.

Το 2023 είναι μια χρονιά προκλήσεων. Η οικονομία δείχνει να έχει σκαμπανεβάσματα και η ψυχολογία του κόσμου (δηλαδή πελατών και καταναλωτών) μεταβάλλεται συνεχώς. Οι εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα είναι ραγδαίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να χρησιμοποιήσουν κατάλληλα το μάρκετινγκ για να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να προσελκύσουν αποτελεσματικά (και άμεσα) νέους πελάτες.

Στην ομιλία αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει:

  • Πώς διαμορφώνεται σήμερα ο σύγχρονος πελάτης;
  • Ποιο είναι το σύγχρονο sales funnel;
  • Τι αλλάζει στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζεται το μάρκετινγκ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων;
  • Ποιες είναι οι 5 τεχνικές μάρκετινγκ που μπορούν να αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα το 2023;

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες για συμβουλευτική σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το μάρκετινγκ των δικών τους επιχειρήσεων.

Μπορείτε να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα στην ομιλία «5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών», η οποία θα έχει διάρκεια 90 λεπτά και για την οποία απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων

Η ομιλία αυτή παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Money Show 2023 το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, 16.00-17.30 στο Ξενοδοχείο The Athens Marriot (Αίθουσα ΚΑΣΟΣ).

5 έξυπνες δράσεις μάρκετινγκ για απόκτηση νέων πελατών

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) (www.marketingconsultant.gr ) και ασχολείται ενεργά στον χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη L' Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L' Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl's. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως Aesthetics Best Marketing Consultant. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 11 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα.

Kάθε εβδομάδα ο σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων Θέμης Σαρανταένας μέσα από τo podcast «Marketing & Business Tips» της ATHENS VOICE, με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ