- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κίνηση στους δρόμους: Οι καθυστερήσεις και το μποτιλιάρισμα το πρωί της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023
Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Κάτω Κηφισιά έως το ύψος της Τσούντα.
Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως Διυλιστήρια και στη Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο των Άνω Λιοσίων έως τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου και προς Ελευσίνα από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού μέχρι και το κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου. Ομοίως, και στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα, στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων μεταξύ του Νομισματοκοπείου και του Ερρίκος Ντυνάν.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από το ύψος της Ηλιούπολης προς τον Καρέα και κατόπιν από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι και τη Μεσογείων.
Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Λεωφόρο Αλίμου.
Προβλήματα στην Π.Τσαλδάρη στο ύψος του Ταύρου και στα δύο ρεύματα.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ.Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή μέχρι και τη Διάκου.
Δυσκολίες στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Σόλωνος, στην άνοδος της Πειραιώς και στην Αχιλλέως.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.