Ελλαδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας από τα Καλάβρυτα

Κηδεύονται τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 19χρονη Αναστασία ανάμεσα στους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών
© kalavrytanews.gr

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας από τα Καλάβρυτα

Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 19χρονης φοιτήτριας από τα Καλάβρυτα που μετέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Η 19χρονη φοιτήτρια πήγαινε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική του ΑΠΘ. Είχε επιβιβαστεί στο τρίτο βαγόνι και βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων. 

Από την ώρα του δυστυχήματος δεν είχαν βρεθεί ίχνη της. Όπως αναφέρει το kalavrytanews.gr, η ταυτοποίησή της έγινε μέσω δειγμάτων DNA, σβήνοντας τις όποιες ελπίδες της οικογένειάς της να έχει σωθεί από την τραγωδία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών, το ΑΠΘ θρηνεί την απώλεια εννιά φοιτητών του. Παράλληλα, αναφέρεται ότι υπάρχουν 26 φοιτητές του πανεπιστημιακού ιδρύματος ανάμεσα στους τραυματίες. «Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους. Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα για την τραγωδία στα Τέμπη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.