- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Μητέρα στο εδώλιο για το θάνατο του μωρού της - Κατηγορείται ότι του έδινε βότκα
Ποια είναι η αιτία θανάτου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
Αχαΐα: Στο εδώλιο μητέρα για τον θάνατο του βρέφους της πριν εφτά χρόνια - Κατηγορείται ότι του έδινε βότκα
Στο εδώλιο αναμένεται να βρεθεί το επόμενο διάστημα μια μητέρα βρέφους, το οποίος πέθανε κάτω από διερευνητέες συνθήκες, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, πριν από 7 χρόνια.
Σύμφωνα με το pelop.gr, το προσεχές διάστημα αναμένεται να προσδιορισθεί η δίκη που αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου, με κατηγορούμενη μητέρα βρέφους. Το χαρακτηριστικό είναι ότι, ως αιτία θανάτου ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης, αναφέρει «πνευμονίτιδα, συνέπεια εισροφήσεως γαστρικού περιεχομένου» και από την πλευρά του δεν ήταν αντικειμενικά δυνατό να προσδιορισθεί το γαστρικό περιεχόμενο.
Ωστόσο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα έδωσε αλκοόλ (πιθανώς βότκα) στο μωρό, κάτι βέβαια που απομένει να αποδειχθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.