- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αιματηρό επεισόδιο σε κουρείο στη Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις
Τον κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο - Το χρονικό της συμπλοκής
Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με τέσσερις συλλήψεις: 20χρονος εισήλθε σε κουρείο και με την απειλή μαχαιριού αξίωσε χρήματα από τον 24χρονο ιδιοκτήτη.
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε κουρείο, κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα, τον 24χρονο Πακιστανό ιδιοκτήτη του κουρείου, καθώς και δύο συμπατριώτες του δευτέρου, ηλικίας 29 και 40 ετών, που είναι αδέλφια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 20χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε στο μαγαζί και με την απειλή μαχαιριού αξίωσε χρήματα από τον 24χρονο ιδιοκτήτη. Όταν ο τελευταίος αντέδρασε, φέρεται να ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι ο επίδοξος ληστής και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Στο μεταξύ, όσο ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο, ο ιδιοκτήτης του κουρείου ειδοποίησε τους δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν.
Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 20χρονο, ενώ με εντολή εισαγγελέα ζητήθηκε και η σύλληψη των τριών αλλοδαπών. Σε βάρος του πρώτου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και για τους υπόλοιπους ξεχωριστή δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Αναλυτικά το ωράριό τους
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς λειτουργούν μετρό και τραμ - Στις 11 η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα
Ξεκίνησαν στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου
Ποια ήταν η ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης
Συμβουλές από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Ελέγχεται αν ανήκουν στον 34χρονο δύτη - Αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.